Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνηΕπίσκεψη του ΥΜΑΘ Στάθη Κωνσταντινίδη στη Θάσο με κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας

Επίσκεψη του ΥΜΑΘ Στάθη Κωνσταντινίδη στη Θάσο με κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Επίσκεψη του ΥΜΑΘ Στάθη Κωνσταντινίδη στη Θάσο με κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας

Επίσκεψη στη Θάσο πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, συμμετέχοντας σε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, που στελέχωσαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος, οι  Βουλευτές Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πασχαλίδης και Αγγελική Δεληκάρη, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Θάσου Δημήτρης Μανίτσας και τοπικά κομματικά στελέχη.

Screenshot

Συνοδευόμενοι από τον Δήμαρχο Θάσου Ελευθέριο Κυριακίδη και συνεργάτες του, τα μέλη του κλιμακίου πραγματοποίησαν διαδοχικές επισκέψεις στο Δημαρχείο, όπου ενημερώθηκαν για την εξασφάλιση 40 εκ. ευρώ, την τελευταία τετραετία, από τη δημοτική αρχή, για την υλοποίηση σύγχρονων έργων υποδομής τα οποία εκτελούνται ή σχεδιάζονται, στο Λιμεναρχείο, στο Αστυνομικό Τμήμα και στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

Ακολούθως περπάτησαν στην κεντρική αγορά, όπου συνομίλησαν με πολίτες του νησιού, ενώ επισκέφθηκαν το αρχαιολογικό μουσείο και την έκθεση φωτογραφίας που φιλοξενείται στο “Καλογερικό”, με τίτλο «50 χρόνια κατοχής του 40% του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας από τα Τουρκικά στρατεύματα».

Screenshot

Η περιοδεία συνεχίστηκε με επισκέψεις στο Πυροσβεστικό κλιμάκιο Θάσου, στο Κέντρο Υγείας, όπου υπήρξε ενημέρωση για τρέχοντα ζητήματα και τη λειτουργία του ΕΚΑΒ, στο Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό όπου στεγάζεται και το μουσείο μελιού, ενώ ολοκληρώθηκε στα Λιμενάρια.

Ο κ. Κωνσταντινίδης έκανε λόγο για «ουσιαστικές και γόνιμες» συναντήσεις, τονίζοντας ότι «σε κάθε γωνιά της Βόρειας Ελλάδας βλέπουμε την αναπτυξιακή δυναμική που έχει πετύχει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια και συναντούμε ανθρώπους δημιουργικούς, που μας γεμίζουν ελπίδα και αισιοδοξία. Αρκεί να υπάρξει σταθερότητα». Γι’ αυτό, συνέχισε: «Στέλνουμε μήνυμα συμμετοχής στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, με τη Νέα Δημοκρατία να εγγυάται τη δυναμική παρουσία της Ελλάδας στην Ευρώπη».

Screenshot

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments