Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνηΗ Κοζάνη έχει ταυτιστεί με την ενέργεια, όσο καμία άλλη περιοχή της...

Η Κοζάνη έχει ταυτιστεί με την ενέργεια, όσο καμία άλλη περιοχή της χώρας μας.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Σήμερα βρίσκομαι στην Κοζάνη και με μεγάλη χαρά συμμετείχα στο 1o Balkan Energy Forum. Η Κοζάνη έχει ταυτιστεί με την ενέργεια, όσο καμία άλλη περιοχή της χώρας μας.

Μπορεί να είναι εικόνα ‎8 άτομα και ‎κείμενο που λέει "‎wttptinsn balkanforumthess.mathra.gr balkanfo ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΔΗΜΟΚΡΑΙΑ ORGANIZED ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ IA BY ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (TOMEAE ΕΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΟΤΕΡΙΚΩΝ ΘΡΑΚΗΣ) KOZANI GREECE S BALKAN ENERGV KOZA FOF FOT צ CE 24‎"‎‎

Καθώς η Δυτική Μακεδονία αλλάζει παραγωγικό μοντέλο, είναι μία ταυτότητα που θέλουμε να τη δούμε να διατηρείται. Είναι ένα εγχείρημα πολυσύνθετο και γεμάτο προκλήσεις, όμως οι προϋποθέσεις και τα εργαλεία υπάρχουν.

Υπάρχει μακρά εμπειρία στην ενέργεια στην περιοχή, υπάρχουν οι πόροι, υπάρχουν οι μεγάλες επενδύσεις που βρίσκονται σε διάφορα στάδια υλοποίησης και υπάρχει και η πολιτική βούληση να στηρίξουμε αυτόν τον μετασχηματισμό.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο που λέει "ORTANDEH|ORGANZEDB OPTANDEH ORGANIZEDBY EЛИWKHWИHOCPИTИ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ETOTERIKO BALKAN ENERGY FORUM ΔΕΕ HELEX KOZANI GREEO 23-25|5|202 KOZANI GREECE"

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί με την τοπική κοινωνία, για το καλό της περιφέρειας και των κατοίκων, ώστε η Κοζάνη να εξακολουθήσει να πρωταγωνιστεί στην ενέργεια. Με άξονα όμως πλέον τις ΑΠΕ, τις νέες μορφές ενέργειας, την καινοτομία και την τεχνολογία.

Alexandra Sdoukou


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments