Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνηΕπίσκεψη της Σοφίας Ζαχαράκη στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Κοζάνης

Επίσκεψη της Σοφίας Ζαχαράκη στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Κοζάνης

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Επίσκεψη της Σοφίας Ζαχαράκη στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Κοζάνης

Τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Κοζάνης είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων συναντήσεων που είχε κατά την επίσκεψή της στην περιοχή μας.

Την Υπουργό, η οποία συνοδεύονταν από τον Βουλευτή Κοζάνης Μιχάλη Παπαδόπουλο, υποδέχτηκε, εκ μέρους του Δήμου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Μέριμνας Βασίλης Παπαποστόλου, ξεναγώντας την στους χώρους της δομής.

Κατά τη διάρκεια των επαφών, η Υπουργός είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον Υπεύθυνο Έργου Δημήτριο Λεούδη και την Κοινωνική Λειτουργό της δομής Νόπη Σερσέμη, για τη λειτουργία του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών, για τις καλές πρακτικές που έχουν αναπτυχθεί στο πλαίσιο της υλοποίησης του Σχεδίου Δράσης για την Ισότητα, ακούγοντας παράλληλα, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η δομή κατά την υλοποίηση του έργου της, καταγράφοντάς τες με προσοχή.

Η Υπουργός αφού έδειξε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις του Ξενώνα, δεσμεύτηκε στη συνέχιση αυτής της συνεργασίας, με στόχο την περαιτέρω βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών της δομής, προς όφελος των φιλοξενούμενων γυναικών.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments