Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνηΣτην εξαιρετική εκδήλωση του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας...

Στην εξαιρετική εκδήλωση του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαίδας

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Στην εξαιρετική εκδήλωση του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαίδας.

✅ Η κοπή της Βασιλόπιτας, παρουσία των Μητροπολιτών Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας κ. Ειρηναίου, Σισανίου & Σιατίστης κ. Αθανάσιου, συνδυάστηκε με ένα πλούσιο μουσικό και εικαστικό πρόγραμμα.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και πλήθος

✅ Δεδομένη η συνεργασία μας ως νέα Περιφερειακή Αρχή να υλοποιήσουμε μαζί έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό, έργα και δράσεις μέσα από χρηματοδοτικά προγράμματα της νέας προγραμματικής περιόδου και εργαλεία όπως το νέο leader.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

✅ Σε προσωπικό επίπεδο, η σημερινή εκδήλωση είχε για εμένα μία ξεχωριστή στιγμή συγκίνησης με ένα ιδιαίτερο δώρο από τον σύλλογο, μία προσωπογραφία, έργο ζωγραφικής του καλλιτέχνη Φώτη Μανιού! Ευχαριστώ θερμά τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου!

Γιώργος Αμανατίδης – Giorgos Amanatidis


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments