Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνηΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κοζάνης

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κοζάνης σε συνεργασία με το ΙΔΕΕΑΦ και τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "Τοποθέτηση ηλεκτροδίων (pads) Δεξιά: κάτω από την μεσότητα της κλείδας Αριστερά: στο πλάι, στο 6 μεσοπλεύριο διάστημα"

Ευχαριστούμε θερμά την εκπαιδεύτρια Χρύσα Λούλια για τις πολύτιμες γνώσεις και τη διαδραστική παρουσίαση του σεμιναρίου καθώς και τους φαρμακοποιούς για την μεγάλη συμμετοχή.

Μπορεί να είναι εικόνα 14 άτομα και άτομα που κάνουν γιόγκα

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είναι πρωτοπόρος και ο πλέον αξιόπιστος φορέας στην εκμάθηση Α’ Βοηθειών στην Ελλάδα, διοργανώνοντας πολυάριθμα εκπαιδευτικά διαδραστικά σεμινάρια. Η πιστοποιημένη απόκτηση γνώσεων για την παροχή Πρώτων Βοηθειών αποτελεί εφόδιο για κάθε φαρμακοποιό για την παροχή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στα φαρμακεία μας.

Φαρμακευτικός Σύλλογος Κοζάνης


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments