Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνηΣτην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων ο Αντιδήμαρχος Βασίλης...

Στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαποστόλου

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Δήμος Κοζάνης: Στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαποστόλου

Στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα στην Αθήνα, συμμετείχε, εκ μέρους του Δήμου Κοζάνης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας Βασίλης Παπαποστόλου.

Στις συναντήσεις που είχε τόσο με τον Πρόεδρο του Δικτύου Γιώργο Πατούλη όσο και με τους υπόλοιπους Δημάρχους και Αντιδημάρχους που απαρτίζουν το ΕΔΔΥΠΠΥ, ο κ. Παπαποστόλου μετέφερε την πρόταση της Δημοτικής Αρχής Κοκκαλιάρη να φιλοξενηθεί στην Κοζάνη ένα μεγάλο συνέδριο προληπτικής ιατρικής, κάτι που έγινε ιδιαίτερα δεκτό από όλους τους συμμετέχοντες.

Επίσης, συμφωνήθηκε πως ο νέος σχεδιασμός του Διαδημοτικού Δικτύου για την επόμενη περίοδο, θα βρει και τον Δήμο Κοζάνης συμμέτοχο και συνεργάτη στην οργάνωση αυτού του πλάνου, προσφέροντας στους συνδημότες μας, ενημέρωση και προγράμματα προληπτικής ιατρικής, που σχεδιάζονται από το Δίκτυο με βάση τις αρχές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι το Πρόγραμμα «Υγιείς Πόλεις» είναι ένα project που ξεκίνησε το 1986, με πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ) και στο οποίο ο Δήμος Κοζάνης συμμετέχει με άλλους 241 Δήμους της χώρας.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments