Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
changer z φράγμα περδίκκα , Εορδαίας
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνηΗ διοίκηση του Εορδαϊκού , το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της...

Η διοίκηση του Εορδαϊκού , το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας  έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Η διοίκηση του Εορδαϊκού , το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας  έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα

Κόπηκε η ετήσια βασιλόπιτα του Συλλόγου!

Μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και σε οικογενειακό κλίμα , η διοίκηση του Εορδαϊκού , το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας  έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα το βράδυ της Τετάρτης(31/1) στο «Hotel Pantelidis».

Το “παρών” έδωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Αθανάσιος Κρυτσάνης και σύσσωμο το Δ.Σ της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο και το λοιπό τιμ, όλοι οι ποδοσφαιριστές, καθώς και όλοι όσοι συνεισφέρουν στην ομάδα.

Ευχές για τη νέα χρονιά και χαιρετισμό σε όλους, απηύθυναν ο σεβασμιώτατος Πατήρ Χρήστος ,ο πρόεδρος Αθανάσιος Κρυτσάνης, ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς και ο Αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικότητας και μεταφορών κ. Νίκος Λυσσαρίδης.

Το “παρών” επίσης έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Εορδαίας κ. Χρήστος Κεσκερίδης,ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης κ. Κωνσταντίνος Βύζας και ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Διοίκησης κ.Λύσανδρος Μεταξάς.

Τυχεροί της βραδιάς στάθηκαν ο Γενικός Αρχηγός, Γιώργος Ζαχαριάς μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ.Αντώνη Τσιάρα όπου το φλουρί μοιράστηκε στα κομμάτια τους, και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Petar Obadikj (Πέταρ Όμπαντιτς) ο οποίος “εξαργύρωσε” την τύχη του με χρηματικό έπαθλο από την διοίκηση του συλλόγου.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations
CILIA KARTALI, PAPAZO & LEO

Most Popular

Άγιος Διονύσιος Κορησός Πολιτιστικές εκδηλώσεις 2024

Recent Comments