Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
changer z φράγμα περδίκκα , Εορδαίας
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνηΤη νέα πτέρυγα του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης επισκέφθηκε ο Γ. Κασαπίδης

Τη νέα πτέρυγα του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης επισκέφθηκε ο Γ. Κασαπίδης

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Τη νέα πτέρυγα του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης επισκέφθηκε ο Γ. Κασαπίδης

Το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης σήμερα Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί σε όλη τη Δυτική Μακεδονία προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των έργων που υλοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας.

Ο κ. Κασαπίδης συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Δημήτρη Σιόλιο  επισκέφτηκαν κλινικές και τμήματα του Νοσοκομείου που ενισχύθηκαν με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, με χρηματοδότηση 5,3 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια και είδαν από κοντά τις εργασίες για την κατασκευή της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου, οι οποίες εξελίσσονται με εξαιρετικά ταχείς ρυθμούς συμβαδίζοντας με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κασαπίδης εξήρε τη συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς τόσο στο στάδιο της προετοιμασίας όσο και στο στάδιο της υλοποίησης του Νοσοκομείου και τόνισε πως: «Με ικανοποίηση διαπιστώσαμε σήμερα ότι έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό τα έργα της επέκτασης του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης και όπως όλα δείχνουν τον Ιούλιο του 2024 θα είναι παραδοτέα η νέα πτέρυγα. Με την κτιριακή επέκταση του Νοσοκομείου βελτιώνονται και αναβαθμίζονται οι υποδομές των χειρουργικών και παθολογικών κλινικών, αναβαθμίζοντας σε μεγάλο βαθμό τις υγειονομικές παροχές στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας».

Μέχρι σήμερα η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στηρίζει το σύστημα υγείας με 80 εκατ. ευρώ, για αναβάθμιση κτιριακών υποδομών, νέες πτέρυγες σε Νοσοκομεία, σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό σε όλες τις κλινικές, χρηματοδοτήσεις για προσλήψεις επικουρικού προσωπικού και ενεργειακή αναβάθμιση Κέντρων Υγείας.

Η ενίσχυση του τομέα της υγείας είναι προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής, η οποία συνδράμει στο έργο των αρμόδιων φορέων, ώστε να καλύπτει ανάγκες των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της Περιφέρειάς μας σε εξοπλισμό και υποδομές.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments