Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΑθλητισμόςΕπισκέψεις σε σχολεία, κάλεσμα στους αγώνες και δωρεά αθλητικού εξοπλισμού

Επισκέψεις σε σχολεία, κάλεσμα στους αγώνες και δωρεά αθλητικού εξοπλισμού

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Επισκέψεις σε σχολεία, κάλεσμα στους αγώνες και δωρεά αθλητικού εξοπλισμού

Ξεκίνησαν και φέτος οι επισκέψεις της ομάδας μας ΦΣ Κοζάνης σε σχολεία της πόλης και όλης της περιοχής από μέλη του αγωνιστικού τμήματος και της διοίκησης.

Αυτήν την φορά “πήγαν σχολείο” οι ποδοσφαιριστές μας,  Θέμης  Τζημόπουλος και Ξενοφών Πάνος, με  τον  εργοφυσιολόγο  κ. Αντώνη Γρηγοριάδη οι οποίοι επισκέφτηκαν το πρώτο  Δημοτικό  Σχολείο  Κοζάνης «Γεώργιος  Κονταρής», όπου γνώρισαν την αποθέωση από τους μικρούς μαθητές. Με κοινό σύνθημα: «Η Κίνηση δίνει Ζωή» οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης γιόρτασαν και φέτος την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2023 μέσα από αθλητικές δράσεις/δραστηριότητες και εκδηλώσεις, τόσο εντός όσο και εκτός του σχολικού χώρου, καθ΄ όλη τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου.

Εκεί οι ποδοσφαιριστές μας είχαν την ευκαιρία προκειμένου να μιλήσουν στους μαθητές για το πώς συνδυάζεται ο αθλητισμός με τις μαθητικές υποχρεώσεις, όπως επίσης για τις αξίες που πρεσβεύει ο σύλλογος μαςμ  έπαιξαν  και  ενημέρωσαν  τους  μαθητές  και  μαθήτριες  για  τα  οφέλη  της  άθλησης  και  της  σωστής  διατροφής.

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης «Γεώργιος Κονταρής», έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και κατέθεσαν τα δικά τους ερωτήματα προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι οποίοι με τη σειρά τους κάλεσαν να βρεθούν πιο κοντά στην ομάδα της πόλης και να δώσουν το “παρών” στα προσεχή εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ η οποία ισχύει γιας όλους τους μαθητές όλων των σχολείων της περιοχής.

Παράλληλα, η ομάδα μας πραγματοποίησε δωρεά αθλητικού εξοπλισμού.

Η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους Διευθυντές των σχολείων, επίσης το εκπαιδευτικό προσωπικό και όλους τους μαθητές για την υποδοχή και την υπέροχη φιλοξενία.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments