Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνηΤο μήνυμα του Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης κ. Στάθη Κωνσταντινίδη για την...

Το μήνυμα του Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης κ. Στάθη Κωνσταντινίδη για την 111η επέτειο απελευθέρωσης της Βέροιας

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Το μήνυμα του Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης κ. Στάθη Κωνσταντινίδη για την 111η επέτειο απελευθέρωσης της Βέροιας

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 111η επέτειο απελευθέρωσης της Βέροιας.

Ο κ. Κωνσταντινίδης παρέστη στη δοξολογία που τελέστηκε στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και στη συνέχεια στην επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πόλης, στην πλατεία Ωρολογίου. Αμέσως μετά ακολούθησε στρατιωτική και μαθητική παρέλαση στην οδό Μητροπόλεως.

Στη δήλωσή του, μετά το τέλος της παρέλασης, ο Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης, τόνισε τα εξής: «Χρόνια πολλά στην Βέροια! Ο Οκτώβριος είναι μήνας εθνικής ανάτασης και υπερηφάνειας. Αυτή η υπερηφάνεια μεγαλώνει βλέποντας τις νέες και τους νέους μας, αλλά και τα Σώματα Ασφαλείας, να παρελαύνουν με τιμή μπροστά από τα εθνικά μας σύμβολα.

Είναι όμως και μια ευκαιρία να αναστοχαστούμε τα πόσα σημαντικά πράγματα έχει πετύχει αυτός ο τόπος στα μόλις 111 χρόνια ανεξαρτησίας. Και βλέποντας το εύθραυστο διεθνές περιβάλλον, να δώσουμε μεγαλύτερη αξία στην ειρήνη και στην πρόοδο της πατρίδας μας».


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments