Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
changer z φράγμα περδίκκα , Εορδαίας
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνηΈργο LIFE-IP CEI-Greece: Πρόσκληση σε Δωρεάν Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Έργο LIFE-IP CEI-Greece: Πρόσκληση σε Δωρεάν Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Έργο LIFE-IP CEI-Greece: Πρόσκληση σε Δωρεάν Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Το Πράσινο Ταμείο, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμος Κοζάνης και η ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε. – Διαχείριση Απορριμμάτων Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. συνδιοργανώνουν και σας προσκαλούν στο «Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας», από τις 18 έως και τις 20 Οκτωβρίου 2023, στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, στο πλαίσιο του Ολοκληρωμένου Έργου LIFE-IP CEI-Greece – LIFE18 IPE/GR/000013 «Εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα».

Το Έργο συντονίζεται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, σε συνεργασία με 19 στρατηγικούς εταίρους, μεταξύ των οποίων το Πράσινο Ταμείο και η ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε. Απώτερο στόχο του LIFE-IP CEI-Greece αποτελεί η συμβολή στην υλοποίηση του Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων, του Εθνικού Προγράμματος Πρόληψης Δημιουργίας Αποβλήτων και της Εθνικής Στρατηγικής για την Κυκλική Οικονομία.

Το Εργαστήριο θα διεξαχθεί στις 18 Οκτωβρίου, 16:30-21:00 και στις 19 και 20 Οκτωβρίου, 09:00-15:30, στο πλαίσιο του οποίου θα αναλυθούν θέματα που σχετίζονται με την κυκλική οικονομία, θα υλοποιηθούν βιωματικές ασκήσεις και θα παρουσιαστούν παραδείγματα από τους εταίρους του Έργου.

Η συμμετοχή στις ανωτέρω δράσεις είναι δωρεάν. Ωστόσο για την παρακολούθηση απαιτείται προεγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfHDvm2m0oE26mqZoK6eSNFKm-oIiXfbzneLgpbO99odIbo8Q/viewform

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.        

Επισυνάπτονται η αφίσα, το δελτίο τύπου και το πρόγραμμα ομιλιών προς ενημέρωσή σας και προώθηση στους συνεργάτες σας ή σε όποιον άλλο θεωρείτε ότι μπορεί να τον ενδιαφέρει.

Για την καλύτερη στόχευση του περιεχομένου του Εργαστηρίου, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, δημιουργήθηκε ένα ερωτηματολόγιο, με στόχο την καταγραφή των απόψεων, των αναγκών κατάρτισης και του επιπέδου γνώσεων των υποψήφιων εκπαιδευόμενων σε θέματα κυκλικής οικονομίας, ώστε να προσαρμοστεί το υλικό σύμφωνα και με τις απαντήσεις. Η συμπλήρωσή του γίνεται ηλεκτρονικά και απαιτεί λίγα λεπτά από το χρόνο σας: https://shorturl.at/KLOZ4


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations
CILIA KARTALI, PAPAZO & LEO

Most Popular

Άγιος Διονύσιος Κορησός Πολιτιστικές εκδηλώσεις 2024

Recent Comments