Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023Ευχαριστήριο του Υποψήφιου Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη

Ευχαριστήριο του Υποψήφιου Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ευχαριστήριο του Υποψήφιου Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη

Αγαπητοί συμπολίτες,

Θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου και την παράταξη “Μαζί για την Κοζάνη” στις εκλογές την 8η Οκτωβρίου. Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και περηφάνια που καταφέραμε να καταλάβουμε τη δεύτερη θέση. Η σκληρή μας δουλειά, η αφοσίωση, τα όνειρά μας και η αγάπη μας για τον τόπο μας είναι οι αιτίες για αυτό το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ όλους τους συνυποψηφίους μου, τους συνεργάτες μου αλλά και το πλήθος των εθελοντών που συνέβαλαν τα μέγιστα στην προσπάθεια αυτή.

Συγχαίρουμε για το δίκαιο αγώνα τους τις δημοτικές παρατάξεις: “Κοζάνη Τόπος να ζεις” και τον Χάρη Κουζιάκη, “Εδώ Κοζάνη” και τον Σταύρο Καμπουρίδη, καθώς και την “Λαϊκή Συσπείρωση” και την Τίνα Κουζιάκη.

Ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας για ένα καθαρό αγώνα απέναντι στην παράταξη “Ενότητα” του Λάζαρου Μαλούτα στις επαναληπτικές εκλογές, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου. Επιβάλλεται να αγωνιστούμε ΜΑΖΙ και να αποφασίσουμε για το μέλλον του Δήμου μας, εκεί όπου χρειαζόμαστε τη στήριξή σας, αλλά και την εμπιστοσύνη σας ώστε να προχωρήσουμε ΜΑΖΙ για την ανάπτυξη και την ευημερία όλου του Δήμου Κοζάνης.

Ευχαριστώ ξανά για την εμπιστοσύνη σας και σας καλώ να συνεχίσουμε τον αγώνα, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ώστε οι στόχοι και το πρόγραμμά μας να υλοποιηθούν στο μέγιστο δυνατό.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Κοκκαλιάρης

Παράταξη “Μαζί για την Κοζάνη”.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments