Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023Λάζαρος Μαλούτας: «Πυξίδα μας η ανάπτυξη, η πρόοδος και η ενδυνάμωση του...

Λάζαρος Μαλούτας: «Πυξίδα μας η ανάπτυξη, η πρόοδος και η ενδυνάμωση του τόπου μας»

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Λάζαρος Μαλούτας: «Πυξίδα μας η ανάπτυξη, η πρόοδος και η ενδυνάμωση του τόπου μας»

«Η πρόκληση της απολιγνιτοποίησης,  πέρα από τις πρωτοφανείς περιβαλλοντικές και κλιματικές προεκτάσεις, κουβαλά μαζί της και την ανάγκη συγχρονισμού της τοπικής κοινωνίας και των διεργασιών με τις εξελίξεις που δημιουργεί και συμπαρασύρει», τόνισε ο Λάζαρος Μαλούτας στους σταθμούς της πρώτης μέρας των προεκλογικών του επισκέψεων.

Συναντώντας πολίτες σε Λιβερά, Σιδερά, Ποντοκώμη και Μαυροδέντρι ο κ. Μαλούτας υπογράμμισε ότι «Δουλέψαμε συστηματικά, μεθοδικά και συνεργατικά για να ενισχύσουμε την ανθεκτικότητα του δήμου μας απέναντι στην πρόκληση της απολιγνιτοποίησης. Πυξίδα  μας η  ανάπτυξη, η πρόοδος και  η ενδυνάμωση του τόπου μας».

Ο επικεφαλής της «Ενότητας» ανέφερε πως «Με ρεαλισμό και αποτελεσματικότητα στη δράση μας, με συναίσθηση των νέων δυναμικών και των τάσεων που αναπτύσσονται και ενσυναίσθηση των δυσκολιών και των αναγκών των συμπολιτών μας για μια δίκαιη μετάβαση, συγκροτήσαμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για το μέλλον του Δήμου Κοζάνης και θέλουμε τους πολίτες μαζί μας σε αυτή την πορεία της αλλαγής».

Ο Λάζαρος Μαλούτας μιλώντας στους πολίτες της Ποντοκώμης επεσήμανε την επιτάχυνση και ολοκλήρωση των υποδομών  στο  νέο οικισμό, ενώ σε Μαυροδέντρι, Σιδερά και Λιβερά τόνισε ιδιαίτερα την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών μέσω επενδύσεων που θα ωφελήσουν την περιοχή.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments