Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023Νίκος Βουνοτρυπίδης "Με την Αριστερή Συμπόρευση για περισσότερες νίκες"

Νίκος Βουνοτρυπίδης “Με την Αριστερή Συμπόρευση για περισσότερες νίκες”

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Με την Αριστερή Συμπόρευση για περισσότερες νίκες

Μια ζωή αγώνες, μια ζωή στο πλευρό του Εργάτη, του Αγρότη, του Βιοπαλαιστή, του Αδικημένου, του Αδύναμου, του Κατατρεγμένου. Τα τελευταία 4 χρόνια, η «Αριστερή Συμπόρευση για την Ανατροπή στη Δυτική Μακεδονία», αφού κατάφερε να εκλεγεί στην Περιφέρεια με τον επικεφαλής της, Στέφανο Πράσσο, έδωσε επίμονες και επίπονες μάχες και κέρδισε σημαντικές αποφάσεις για την Κοινωνία μας.

Ήρθε η ώρα, να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη, να πολλαπλασιάσουμε την παρουσία μας στην Περιφέρεια, για πολύ περισσότερες Νίκες σ αυτό τον άνισο αγώνα.

 Έχουμε ένα ψηφοδέλτιο, που απαρτίζεται από Άξιους, Ικανούς και Έντιμους υποψήφιους. Τώρα θα μου πείτε αυτά τα προσόντα τα έχουν και οι άλλοι συνδυασμοί. Μπορεί, ο δικός μας όμως έχει κάτι που δεν νομίζω ότι μπορείτε να το βρείτε σε άλλον. Αυτό λέγεται Ανιδιοτέλεια, αυτό λέγεται Αλτρουισμός, αυτό λέγεται Αλληλεγγύη !

Τα τελευταία 4 χρόνια, δόθηκαν και θα συνεχίσουν να; δίνονται ακόμα πιο έντονα μάχες, ενάντια σ αυτή την επίθεση της πράσινης ενέργειας που από το 2019 έχει αποδεκατίσει την περιοχή μας… Δεν χρειάζεται να αναφέρω τις παρεμβάσεις, τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, τον ξυλοδαρμό του Στέφανου στην Καλαμιά, είναι πολλά και τα γνωρίζετε όλοι…

Σε αυτόν τον αγώνα, δεν έχω το δικαίωμα να απουσιάζω, το δικαίωμα να μην συμμετέχω, θα είμαι και εγώ παρών, με όλες μου τις δυνάμεις, πλάι στο Στέφανο Πράσσο, πλάι στους υπόλοιπους συντρόφους μου. Δεν έχω καμιά προσωπική φιλοδοξία, φιλοδοξώ όμως ότι η Παράταξή μας να πολλαπλασιάσει τις δυνάμεις της, ούτως ώστε να σταματήσει στο βαθμό που μπορεί, να εγκληματικά σχέδια των αδηφάγων συμφερόντων εντός και εκτός Περιφέρειας.

Νίκος Βουνοτρυπίδης


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments