Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023Δημοτική Κίνηση ΑΝΑ.Σ.Α: Ανακοίνωση Υποστήριξης

Δημοτική Κίνηση ΑΝΑ.Σ.Α: Ανακοίνωση Υποστήριξης

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Δημοτική Κίνηση ΑΝΑ.Σ.Α: Ανακοίνωση Υποστήριξης

Στην πολιτική όσοι δεν έχουν θέσεις καταφεύγουν σε επικοινωνιακά τρικ άνευ περιεχομένου προκειμένου να καλύψουν την πολιτική τους ανασφάλεια, την οργανωτική προχειρότητα καθώς και την ανάγκη για γρήγορη αποδοχή. Το ζήσαμε και το ζούμε σε ολόκληρη την τρέχουσα προεκλογική περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών: φωτογραφίες, χαμόγελα, χειραψίες, ένα μίνι βιογραφικό και… να περάσει ο επόμενος. 

Από την άλλη, όσοι έχουν επεξεργασμένες θέσεις και πιστεύουν ότι αν αυτές γίνονταν πράξη ακόμα και σε ένα μικρό ποσοστό θα ωφελούσαν σημαντικά την κοινωνία, έρχονται αργά η γρήγορα αντιμέτωποι με ένα αμείλικτο δίλημμα: να δεχθούν προσωρινή συνεργασία με διαφορετικούς συνδυασμούς έχοντας ως προοπτική την υλοποίηση ορισμένων πολύ κομβικών θέσεών τους ή θα παραμείνουν αμέτοχοι και εκ του ασφαλούς «ιδεολογικά αμόλυντοι» κηρύττοντας τις θέσεις τους από άμβωνος, ενώ γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει καμία πρακτική δυνατότητα εφαρμογής τους;

Η «ΑΝΑ.Σ.Α για το Δήμο Κοζάνης», ως μια παράταξη που απέδειξε έμπρακτα με τις δημόσιες τοποθετήσεις της ότι την ενδιαφέρει η ουσία της πολιτικής και όχι η επικοινωνία, βρέθηκε απέναντι στο δίλημμα αυτό. Αποφάσισε την συνεργασία με τον συνδυασμό «Ενότητα», από την στιγμή που διαπίστωσε ότι πληρούνται οι παρακάτω βασικές προϋποθέσεις:

  • Συνεργασία που αφορά αποκλειστικά την προσεχή εκλογική αναμέτρηση.
  • Διατήρηση της πλήρους αυτονομίας και ανεξαρτησίας της παράταξής μας.
  • Συναντίληψη μεταξύ των συνδυασμών σε τρία κομβικής σημασίας για εμάς ζητήματα:

            α. μικρομεσαία επιχειρηματικότητα            β. πρωτογενής τομέας            γ. ανάπτυξη

Οι ανάγκες που αντιμετωπίζει ο τόπος μας είναι πολλές και επείγουσες, και στόχος μας είναι η αντιμετώπισή τους στο μέτρο του δυνατού. Στον αγώνα  αυτό δεν περισσεύει κανείς. Όλοι είναι απαραίτητοι και χρήσιμοι. Καλούμε το σύνολο των πολιτών του Δήμου Κοζάνης να συσπειρωθεί γύρω από την δημοτική παράταξη «Ενότητα» και να αγωνιστεί μαζί μας για την από κοινού επίτευξη των στόχων.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments