Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023«Μαζί για την Κοζάνη» Τρεις νέοι υποψήφιοι σε τοπικά διαμερίσματα

«Μαζί για την Κοζάνη» Τρεις νέοι υποψήφιοι σε τοπικά διαμερίσματα

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

«Μαζί για την Κοζάνη» Τρεις νέοι υποψήφιοι σε τοπικά διαμερίσματα

Τρεις νέοι υποψήφιοι σε τοπικά διαμερίσματα

Βουτυρής Δημήτρης τοπικό Μηλιάς

Παπαδημητρίου Χρήστος τοπικό Αυγή

Τότσκας Αντώνης τοπικό Κερασιάς

Ονομάζομαι Τότσκας Αντώνιος του Νικολάου. Γεννήθηκα στην Κοζάνη και ζω μόνιμα στην Κερασιά. Είμαι παντρεμένος με την Δουγαλή Κατερίνα   και έχουμε τρία αγόρια ηλικίας 14, 17, 19 ετών. Έχω σπουδάσει τεχνολόγος Γεωπόνος  στην Λάρισα   απ’ όπου αποφοίτησα το 1997.

Εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα από το 1990 έως το 2002. Το 2002 διορίστηκα στο Κ.Υ. Δεσκάτης Γρεβενών ως πλήρωμα ασθενοφόρου. Τα   τελευταία 9 (εννέα) χρόνια είμαι αποσπασμένος στο ΕΚΑΒ Κοζάνης.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά άρχισε το 1996 -2006 πρόεδρος Α.Μ. Συλλόγου Κερασιάς «Ελιμειακός». Το 1997 εκλέχθηκα   στο τοπικό συμβούλιο Κερασιάς (Δήμος Αιανής) ως μέλος και επανεκλέχθηκα μέχρι και το 2010. Από  το 2014 είμαι πρόεδρος Τ.Κ. Κερασιάς ως σήμερα μετά από την  επανεκλογή μου το 2019.

Είμαι ταμίας στον Αναγ. Αγροτικό συνεταιρισμό Κερασιάς το «κιρασί» από το 2014.

Προτεραιότητα μου είναι η συνεχής  επαφή με τους συγχωριανούς μου  για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας. Με συνεχής  διάθεση για προσφορά για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, με αίσθημα σεβασμού και ευθύνης για τον τόπο που θα αφήσουμε κληρονομιά στα παιδιά μας, συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη στο τοπικό συμβούλιο Τ.Κ. Κερασιάς  με την παράταξη του Γιάννη Κοκκαλιάρη «Μαζί για την Κοζάνη».


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments