Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023Με χαρά καλωσορίζουμε τη Μαρίνα Γκέκα στο συνδυασμό μας!

Με χαρά καλωσορίζουμε τη Μαρίνα Γκέκα στο συνδυασμό μας!

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Με χαρά καλωσορίζουμε τη Μαρίνα Γκέκα στο συνδυασμό μας!

Η Μαρίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη. Είναι κόρη του Ηλία Γκέκα και της Βασιλικής Πλιάτσιου. Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Παλιανόπουλο, διπλωματούχο ηλεκτρολόγο μηχανικό, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακή ειδίκευση στο περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη από το ίδιο Ίδρυμα.

Έχει ασκήσει το επάγγελμα του αρχιτέκτονα μηχανικού ως ελεύθερη επαγγελματίας σε ιδιωτικά έργα, σε τεχνική εταιρία δημοσίων έργων αλλά και ως εξωτερική συνεργάτης μηχανικός σε φορείς του δημοσίου.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από το 2008 και εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας (2017, 2021).

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε δράσεις και έργα στο αστικό και περιαστικό περιβάλλον.

 Αναβαθμίζουμε τους δημοτικούς κοινόχρηστους χώρους, αυξάνουμε την επιφάνειά τους, δημιουργούμε νέους χώρους πρασίνου και αναψυχής, πάντα με τον πολίτη στο επίκεντρο. 

Νέοι άνθρωποι, δημιουργικοί, εντάσσονται στην ομάδα της Ενότητας και γίνονται συμμέτοχοι στο όραμα μας για την Κοζάνη του 2030.

Προχωράμε μαζί!


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments