Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023Είναι τιμή μου που μου έγινε πρόταση από τον φίλο κ συνεργάτη,...

Είναι τιμή μου που μου έγινε πρόταση από τον φίλο κ συνεργάτη, εδώ και πολλά χρόνια, και υποψήφιο δήμαρχο Γ. Κοκκαλιάρη

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Είναι τιμή μου που μου έγινε πρόταση από τον φίλο κ συνεργάτη, εδώ και πολλά χρόνια, και υποψήφιο δήμαρχο Γ. Κοκκαλιάρη

Ονομάζομαι Βαχτσεβάνος Ιωάννης, του Νικολάου Βαχτσεβάνου (Σκληρός) και της Αικατερίνης Αγραφιώτη. Γεννημένος στις 7/5/1973. Γέννημα θρέμμα Κοζανίτης, από γενιά σε γενιά δηλαδή. Είμαι παντρεμένος με την Περιστέρα Μηντελή και έχουμε 2 παιδιά, την Αικατερίνη (25 ετών) και τον Εμμανουήλ (20 ετών). Είμαι ιδιοκτήτης της μεταφορικής εταιρείας ONE DAY, Ιωάννης Βαχτσεβάνος Ε.Ε. και δραστηριοποιούμαι στον τομέα των μεταφορών πάνω από 30 χρόνια, αφού είναι παράδοση της οικογένειάς μου από το 1910 εδώ στην Κοζάνη. Αυτό απαιτεί συναίσθηση και υπευθυνότητα για την εξυπηρέτηση του πελάτη. Είμαι μέλος του συλλόγου Κόζιανη, εδώ και πολλά χρόνια κ συμμετέχω στα δρώμενα του συλλόγου και στην τήρηση της παράδοσης των φανών.

 Είναι τιμή μου που μου έγινε πρόταση από τον φίλο κ συνεργάτη, εδώ και πολλά χρόνια, και υποψήφιο δήμαρχο Γ. Κοκκαλιάρη να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη «Μαζί για την Κοζάνη» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και δέχτηκα για τους εξής λόγους:

* Πιστεύω στην απόλυτη αξιοκρατία προς όλους και παντού και θέλω να θεμελιωθούν οι υποδομές για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών του τόπου μας, για να παραμείνουν εδώ μαζί μας, να παλέψουμε μαζί για τα όνειρά τους.

* Να δημιουργήσουμε συνθήκες επιβίωσης και διατήρησης των επιχειρήσεων και να προσελκύσουμε επενδύσεις έτσι ώστε να διαμορφωθεί ένα πλαίσιο αναβάθμισης του δήμου μας και να τον οδηγήσουμε σε  επίπεδο πρωτεύουσας της Δυτικής Μακεδονίας όπως  αξίζει να είναι και όχι έρμαιο κάποιων επιτήδειων που κερδοσκοπούν εις βάρος του. Θέλω να ευχηθώ προς όλους τους συνυποψηφίους μου καλή δύναμη και καλή επιτυχία ανεξαρτήτως συνδυασμού και να μη ξεχνάει κανείς μας πως προτεραιότητα έχει ο τόπος μας, ο δήμος μας, οι άνθρωποί μας.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments