Παρασκευή, 26 Ιουνίου, 2026
Συνεργασία ΔΕΗ - νέο υλικό - myHomeOnline
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023Συμπορεύομαι με τον συνδυασμό «Μαζί για την Κοζάνη» και τον Γιάννη Κοκκαλιάρη.

Συμπορεύομαι με τον συνδυασμό «Μαζί για την Κοζάνη» και τον Γιάννη Κοκκαλιάρη.

Ακολουθήστε μας

17,771ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,726ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Συμπορεύομαι με τον συνδυασμό «Μαζί για την Κοζάνη» και τον Γιάννη Κοκκαλιάρη.

Ονομάζομαι Τσιλιγκαρίδου Ιωάννα. Γεννήθηκα στην Τυφλίδα Γεωργίας το 1980. Το 1987 μετά από κατατακτήριες εξετάσεις  εισήχθη  στο τμήμα πιάνου  από όπου αποφοίτησα με επιτυχία το 1994 και την ίδια χρονιά λόγο μετακόμισης στην Ελλάδα συνέχισα τις σπουδές στο Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης. Το  1998 αποφοίτησα παίρνοντας πτυχίο με την διδάσκον καθηγήτρια Στυλίδου Στέλλα. Εργάστηκα αφιλοκερδώς ως συνοδός στις τάξεις τραγουδιστών και πνευστών, εγχόρδων. Παράλληλα εργάστηκα ως συνοδός και καθηγήτρια πιάνου στο Δημοτικό Ωδείο Γρεβενών και Ωδείο Νομαρχιακής  αυτοδιοίκησης Φλώρινας  , Ωδείου Αμυνταίου. Το 2012 απέκτησα ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΙΑΝΟΥ . Το 2017 απέκτησα και Πτυχίο μονωδίας Άριστα παμψηφεί.

Έχω συμμετάσχει σε μουσικά δρώμενα της πόλης μας και της Θεσσαλονίκης – στην « Γιορτή Πολυγλωσσίας (ως γνώστης 5 γλωσσών) σε αφιέρωμα γλωσσών της Καυκάσου και Ανατολικής Ευρώπης με ερμηνεία των τραγουδιών από τις περιοχές αυτές.

Επίσης υπήρξα ιδρύτρια της χορωδίας «Φίλοι της Παράδοσης»  του ομώνυμου συλλόγου Κοζάνης που είχε συμμετάσχει στις εκδηλώσεις της Πολυγλωσσίας στην Κοζάνη αλλά και την Θεσσαλονίκη για 2 συνεχόμενα χρόνια με  αφιέρωμα στο παραδοσιακό  ελληνικό τραγούδι  και σε άλλες τοπικές εκδηλώσεις της πόλης μας (όπως επίσημο άνοιγμα πλατείας της Κοζάνης και εποχιακές γιορτές της πόλης και του Νομού).

Ιδρύτρια παιδικής και  εφηβικής χορωδίας Εκκλησίας  Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Κοζάνης, χορωδίας Συλλόγου παιδιών με ειδικές ανάγκες «Ηλιαχτίδα».

Επίσης το διδακτικό έτος 2015-2016  με συνεργασία και βοήθεια της Διεύθυνσης (κ.Τζουκα ,την τάξης βιολιού-Αχιμπάλοβα Λ. , προπαιδείας Κουκουμπέσης Σ. και των παιδιών από την δική μου παιδική χορωδία νηπιαγωγείου Πρωτοχωρίου  στο Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης  για πρώτη φόρα  λειτούργησε ως  τμήμα χορωδίας – χορωδία Νηπίων με επιτυχία.

Τα έτη 2015,2016 συμμετείχα ως πιάνο ερμηνεία σε εκδήλωση,  με τους Βασίλη Τραϊφόρο , τον Νίκο Κουρού,  την Δέσποινα Μακεδόνα, αφιερωμένη στην Σοφία Βέμπο στην πόλη της Πρέβεζας και στον Φιλοπρόοδο σύλλογο της Κοζάνης.

Εμφανίσεις στις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις της «Κιβωτού» Κοζάνης με σύνολο βιολιών της κ.Αχιμπάλοβα Λ..Ίδρυση χορωδίας γυναικών  Στέγη  Παιδιού Άγιος  Στυλιανός  και χορωδίας Αμέα .

Εργάζομαι στο ωδείο  Πτολεμαΐδας και στο Δωκ Κοζάνης ως καθηγήτρια πιάνου και φωνητικής και είμαι μέλλος  Στέγη παιδιού Άγιος Στυλιανός Κοζάνης.

Πιστεύω στην δύναμη ανθρώπινης ψυχής στην προσφορά και αλληλεγγύη και πως η τέχνη και η κουλτούρα μπορούν να φέρουν κοντά τους ανθρώπους.

Έτσι συμπορεύομαι με τον συνδυασμό «Μαζί για την Κοζάνη» και τον Γιάννη Κοκκαλιάρη.


Smombies: Η επικίνδυνη συνήθεια που έχει γίνει καθημερινότητα

Οι “smombies” είναι οι πεζοί που περπατούν με το βλέμμα κολλημένο στο κινητό, αγνοώντας δρόμους, διαβάσεις και κινδύνους γύρω τους. Ένα φαινόμενο που δείχνει πόσο πολύ έχει αλλάξει η σχέση μας με την οθόνη.

Doomscrolling: Το ατελείωτο σκρολάρισμα στις κακές ειδήσεις που μας εξαντλεί χωρίς να το καταλαβαίνουμε

Ανοίγουμε το κινητό για λίγα λεπτά και καταλήγουμε να σκρολάρουμε ασταμάτητα σε αρνητικές ειδήσεις. Τι είναι το doomscrolling, γιατί μας αγχώνει και πώς μπορούμε να το περιορίσουμε.

Νέα τέλη στα ακίνητα από το 2027; Παραδείγματα για τις πιθανές επιβαρύνσεις

Το σχέδιο νόμου για τον νέο Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης προβλέπει Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης υπέρ των δήμων και δυνατότητα επιβολής Τέλους Περιφερειακής Ανάπτυξης. Παραδείγματα για το τι μπορεί να σημαίνουν οι αλλαγές στην πράξη.

Εναλλακτική ψήφος στις αυτοδιοικητικές εκλογές: Πώς θα λειτουργήσει στην πράξη

Η εναλλακτική ψήφος είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προβλέψεις του νέου Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πώς θα φαίνεται στο ψηφοδέλτιο, πότε θα μετρά και τι σημαίνει δεύτερη προσμέτρηση στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Τέλος εποχής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές; Αλλάζει ο τρόπος εκλογής δημάρχων και περιφερειαρχών

Αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και περιφερειαρχών προβλέπει ο νέος Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση. Στο επίκεντρο βρίσκονται το 42% + 1 ψήφος, η δεύτερη προσμέτρηση, οι εναλλακτικές ψήφοι και η ηλεκτρονική ψήφος.

Η «Παγίδα του Θουκυδίδη»: Πώς μία θεωρία της Αρχαίας Ελλάδας βρέθηκε σήμερα στο επίκεντρο της παγκόσμιας γεωπολιτικής

Η «Παγίδα του Θουκυδίδη», μία θεωρία που γεννήθηκε στην Αρχαία Ελλάδα πριν από 25 αιώνες, βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο μετά τη σημερινή συνάντηση ΗΠΑ και Κίνας.

Μίλησε χωρίς άδεια. Και αυτό ήταν το πραγματικό πρόβλημα.

Μίλησε χωρίς άδεια. Και αυτό ήταν το πραγματικό πρόβλημα. Ένα βίντεο.Μερικά δάκρυα.Και μετά σιωπή. Όχι γιατί δεν ειπώθηκε κάτι σημαντικό.Αλλά γιατί ειπώθηκε… χωρίς άδεια. Γράφει ο Πέτρος...
lioliou sto rithmo tis limnis polikarpi kastorias
FIESTA VOIO 2026 | Το μεγαλύτερο μουσικό & κατασκηνωτικό φεστιβάλ της βορείου Ελλάδος επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά

Ακολουθήστε μας:

17,771ΥποστηρικτέςΚάντε Like
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Ημερολόγια 2025 για ομάδες σχολεία συλλόγους Newage Newamazingideas Γράμμου 6 Καστοριά Τηλ 2467081694

Recent Comments

newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Ημερολόγια 2025 για ομάδες σχολεία συλλόγους Newage Newamazingideas Γράμμου 6 Καστοριά Τηλ 2467081694

Recent Comments