Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνη“Τα παράπονα στον Δήμαρχο” Σέρβια

“Τα παράπονα στον Δήμαρχο” Σέρβια

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

“Τα παράπονα στον Δήμαρχο” Σέρβια

Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ στα Σέρβια,  ο κύκλος της δημόσιας διαβούλευσης που τα τελευταία τρία χρόνια πραγματοποιεί η Δημοτική Αρχή, σε όλες τις τοπικές κοινότητες με σκοπό, την άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση, για την καθημερινότητα και τον μελλοντικό επιχειρησιακό σχεδιασμό που αφορά τους δημότες και υλοποιεί ο Δήμος.

Η μεγάλη συμμετοχή και η ευρεία αποδοχή της πρωτοβουλίας αυτής, που φέρει την  σφραγίδα του Δημάρχου Χρήστου Ελευθερίου, ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της φετινής περιοδείας σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου και είναι σίγουρο πως θα αποτελεί θεσμικό ορόσημο για το μέλλον.

Αυτό απέδειξε η συμμετοχή του κόσμου και στα Σέρβια, που παρά την αναβολή προ ημερών, λόγω της φωτιάς στη Δεσκάτη και την αλλαγή σημείου συνάντησης λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, δεν αποτέλεσαν αποτρεπτικό παράγοντα συμμετοχής.

Ακολουθώντας τη διαδικασία, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, ανέλυσε τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής στα Σέρβια και στη συνέχεια ο Δήμαρχος παρουσίασε το συνολικό έργο που υλοποίησε στον Δήμο, κάνοντας εκτενή αναφορά στις εντάξεις σε προγράμματα χρηματοδοτικά και μελέτες που εκπονήθηκαν επί των ημερών του, για μια σειρά έργων που χρόνια είναι σε στασιμότητα και δεν υλοποιούνται. Χαρακτήρισε μονόδρομο την αγορά του οικοπέδου για την ανέγερση και την επέκταση του Δημαρχείου και ζήτησε από τον κόσμο να βάλει πλάτη, δίνοντας του την απαιτούμενη πλειοψηφία για να ολοκληρώσει το έργο του.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments