Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνη«Τα παράπονα στον Δήμαρχο» Ροδίτης

«Τα παράπονα στον Δήμαρχο» Ροδίτης

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

«Τα παράπονα στον Δήμαρχο» Ροδίτης

Ο εθελοντισμός και η διάθεση για προσφορά στα κοινά, είναι χαρακτηριστικά που οδηγούν μια κοινωνία στην πρόοδο και την ανάπτυξη, χαρακτηριστικά τα οποία στην τοπική κοινότητα του Ροδίτη, υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό και αποτελούν πρότυπο και οδηγό για όλους.

 Τα στοιχεία αυτά ανέδειξε ο Δήμαρχος Χρήστος Ελευθερίου, τονίζοντας πως δεν αρκεί η χρηματοδότηση για να προχωρήσει ένα έργο, αλλά  πρέπει να βάλει πλάτη και η τοπική κοινωνία, έτσι ώστε να υλοποιηθεί σωστά αλλά και το σπουδαιότερο να συντηρηθεί,  χωρίς να υπάρχει διαρκής ανάγκη χρηματοδότησης και σπατάλης οικονομικών πόρων.

 Ανέλυσε διεξοδικά το έργο της Δημοτικής Αρχής  και στη συνέχεια επικεντρώθηκε σ αυτά που έγιναν στον Ροδίτη ενώ παράλληλα ζήτησε την εμπιστοσύνη των δημοτών για μια ακόμη θητεία για να ολοκληρώσει όσα έχει προγραμματίσει  και ο χρόνος δεν ήταν αρκετός.  Απο την πλευρά των δημοτών και της προέδρου τέθηκαν υπ όψιν του Δημάρχου, μια σειρά θεμάτων της καθημερινότητας, ζητήθηκαν διευκρινήσεις για την χρηματοδότηση των συλλόγων και ως μείζον θέμα προτεραιότητας, τέθηκε η μελέτη αποκατάστασης του Δημοτικού Σχολείου.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments