Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023«Μαζί για την Κοζάνη» Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Κουρού

«Μαζί για την Κοζάνη» Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Κουρού

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

«Μαζί για την Κοζάνη» Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Κουρού

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Κουρού. Γεννήθηκα στην Κοζάνη το 1972, όπου διαμένω και δραστηριοποιούμαι μέχρι σήμερα. Είμαι παντρεμένος με την Ελευθερία Σκόρδα και έχουμε δύο τέκνα, τον Δημήτριο Κουρού και την Ευαγγελία Κουρού. Είμαι οικονομολόγος, απόφοιτος του  Πανεπιστημίου  Μακεδονίας Θεσσαλονίκης ,του τμήματος  Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών (1991-1995).Μετά την αποφοίτησή μου και την ολοκλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων  δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά στο χώρο της εστίασης, ενώ παράλληλα εργάσθηκα και ως λογιστής.

    Από το 1999 έως και το 2018 εργάσθηκα σε εμπορικές ιδιωτικές Τράπεζες (Συνεταιριστική Τράπεζα, NOVABANK, MILLENNIUMBANK, CREDIT AGRICOLE, ALPHA BANK) σε θέσεις ευθύνης (αρχικά προϊστάμενος, υποδιευθυντής και έπειτα ως διευθυντής ). Από  το 2018 δραστηριοποιούμαι στο χώρο της εκπαίδευσης, ως συνιδιοκτήτης  Φροντιστηρίου  Μέσης Εκπαίδευσης με την επωνυμία ‘’ΑΝΕΛΙΞΗ’’, ενώ δραστηριοποιούμαι παράλληλα με την ιδιότητα του Ασφαλιστικού  Διαμεσολαβητή. Είμαι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος. Διετέλεσα για οκτώ (8) έτη στο Δ.Σ.  του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κοζάνης. Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Από το 2020 συνεργάζομαι ως εξωτερικός συνεργάτης του ΤΑΔΥΜ (Ταμείο Δυτικής Μακεδονίας) ως εμπειρογνώμονας Οικονομολόγος. Συμμετέχω επίσης με την ιδιότητα  του εκκαθαριστή στην εκκαθάριση του ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ  ΚΕΝΤΡΟΥ  ΚΟΖΑΝΗΣ

    Συμμετέχω στον συνδυασμό ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ, με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗ, γιατί πιστεύω πως οι  γενιές  των 30αρηδων, 40αρηδων και 50αρηδων, πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες, ώστε ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ να μην ακολουθεί τις εξελίξεις, αλλά να συμμετέχει, να συνδιαμορφώνει και να προηγείται αυτών, με απώτερο στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, την ύπαρξη οράματος και την διασφάλιση ενός  καλύτερου  μέλλοντος για της επόμενες γενιές.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments