Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023Συναντήσεις με στελέχη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιεί ο υποψήφιος βουλευτής...

Συναντήσεις με στελέχη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιεί ο υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Την έντονη προεκλογική δραστηριότητα συνεχίζει ο Στάθης Κωνσταντινίδης, υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, ενόψει των εκλογών της Κυριακής 25 Ιουνίου.

Επιπλέον των επισκέψεων σε διάφορα σημεία του νομού, ο υποψήφιος βουλευτής πραγματοποιεί συναντήσεις με φίλους της Νέας Δημοκρατίας, τους οποίους καλεί να επιδείξουν ισχυρή παρουσία στον προεκλογικό αγώνα και στις κάλπες της 25ης Ιουνίου, ώστε την επόμενη ημέρα να υπάρξει σταθερή αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα αντιμετωπίσει τα ζητήματα της χώρας και ιδίως τα πολλά θέματα που απασχολούν τους πολίτες της ΠΕ Κοζάνης. 

Σε σχέση με την επικείμενη εκλογική μάχη, ο υποψήφιος βουλευτής δήλωσε:

«Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες μιας μακράς προεκλογικής περιόδου, εξαιτίας της απλής αναλογικής. Τα διακυβεύματα παραμένουν τα ίδια με εκείνα των εκλογών του Μαΐου. Η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα, σε μία εποχή διεθνούς αστάθειας και ανασφάλειας. Για τη Νέα Δημοκρατία το υψηλό εκλογικό ποσοστό δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά προϋπόθεση για την υλοποίηση του μεταρρυθμιστικού μας προγράμματος. Για τη συνέχιση της ανάπτυξης και της προόδου. Για εμάς, ο πήχης της εμπιστοσύνης είναι και πήχης ευθύνης προς την κοινωνία».


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments