Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνηΉταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα που παραβρέθηκα στην 1η Έκθεση...

Ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα που παραβρέθηκα στην 1η Έκθεση “Smart Cities 2023”

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα που παραβρέθηκα στην 1η Έκθεση “Smart Cities 2023”

Ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα που παραβρέθηκα στην 1η Έκθεση “Smart Cities 2023”, στην οποία συμμετείχαν και επιχειρήσεις από τη Δυτική Μακεδονία. Η Έκθεση πλαισιώθηκε από το 8ο ετήσιο Συνέδριο “Smart Cities”, στο οποίο συμμετείχα ως ομιλητής και περιελάμβανε, επίσης, και μία βράβευση, για τις δράσεις κυκλικής οικονομίας και ψηφιακής μετάβασης που υλοποιούμε. Μία βράβευση που αφορά όλους τους Δυτικομακεδόνες.

Το βραβείο που παρέλαβα, για τους συμπολίτες μου και για μένα προσωπικά, ως Αντιπεριφερειάρχης, αποτελεί αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλουμε, μέσω των έργων που υλοποιούνται και δέσμευση για την επόμενη ημέρα, να συνεχίσουμε με ακόμα πιο εντατικούς ρυθμούς, σε μια νέα εποχή που ξεκινα!

Η αλλαγή του παραγωγικού προφίλ της Δυτικής Μακεδονίας, οι προκλήσεις της νέας ψηφιακής εποχής και η κυκλική οικονομία, ειναι το στοίχημα για μια Ελλάδα, μια Δυτική Μακεδονία σε ρυθμούς ανάπτυξης, στο δρόμο για το μέλλον! Όπως επεσήμανα και στην ομιλία μου, τα επόμενα χρόνια θα είναι διαθέσιμα σπουδαία χρηματοδοτικά εργαλεία, τόσο για τον δημόσιο, όσο και για τον ιδιωτικό τομέα και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα πρέπει να αναπτύξει έναν συντονιστικό ρόλο για να κατευθύνει και να παρακολουθήσει τους διαθέσιμους πόρους, με βάση το δικό της όραμα και στρατηγική.

Το βραβείο ειναι η ένδειξη οτι έκανα/κάναμε κάτι σωστό! Είναι η ένδειξη οτι οφείλουμε να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά!


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments