Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023"Εργαλείο" ανάπτυξης η ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.

“Εργαλείο” ανάπτυξης η ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

“Εργαλείο” ανάπτυξης η ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.

Θεόδωρος Καρυπίδης
“Εργαλείο” ανάπτυξης η ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.

Συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας, μιας από τις μεγαλύτερες αναπτυξιακές εταιρείες της χώρας, είχε σήμερα ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην ΠΕ Κοζάνης Θεόδωρος Καρυπίδης.

Καλός γνώστης των θεμάτων που πραγματεύεται η εταιρεία, ο κ. Καρυπίδης, καθώς διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ. στη θητεία του ως Περιφερειάρχης, καθώς η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αποτελεί τον μεγαλύτερο μέτοχο της.

Η συζήτηση είχε ως αντικείμενο τα νέα σχέδια της εταιρείας στον τομέα κυρίως της αναπτυξιακής μετάβασης στα πλαίσια της απολιγνητοποίησης.

Σύμφωνα με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της ΑΝΚΟ Νάμινι Τσέλιου η εταιρεία σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς σχεδιάζει την αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειας έχοντας νέα δεδομένα στο αναπτυξιακό της προφίλ.

Παράλληλα εκπονεί μελέτες σε συνεργασία με τους Δήμους και προωθεί προγράμματα που αναδεικνύουν το τουριστικό προϊόν της περιοχής.
Μετά τη συνάντηση ο κ. Καρυπίδης τόνισε, μεταξύ άλλων, το πλεονέκτημα της ΑΝΚΟ που είναι η λειτουργία της ως “μια ομάδα” με στόχους και συναντίληψη για τα κοινά θέματα, καθιερώνοντάς την εταιρεία ως ένα παράδειγμα συνεργατικής δράσης. Παράλληλα, σημείωσε, ότι θα πρέπει να ανοίξει νέους δρόμους και να προχωρήσει προσαρμοζόμενη στις νέες απαιτήσεις.


«Η στήριξη μου είναι δεδομένη και την επόμενη ημέρα γιατί δεν αρκεί μόνο να γνωρίζεις, πρέπει και να διεκδικείς  ακόμη περισσότερα».


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments