Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023Ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ δεσμεύεται για την επαναχορήγηση της 13ης σύνταξης

Ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ δεσμεύεται για την επαναχορήγηση της 13ης σύνταξης

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ δεσμεύεται για την επαναχορήγηση της 13ης σύνταξης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ δεσμεύεται για την επαναχορήγηση της 13ης σύνταξης-Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης στον ΕΦΚΑ Πτολεμαϊδας

Επίσκεψη και Αλωνάκια-Σκήτη-Ξηρολίμνη.

Σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Κώστα Πασσαλίδης, ο οποίος επισκέφθηκε διαδοχικά τα Αλωνάκια, τη Σκήτη και την Ξηρολίμνη.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων με τους κατοίκους της περιοχής βρέθηκαν κυρίως ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο όλων των χωριών της Π.Ε. Κοζάνης, με τον Κώστα Πασσαλίδη να επισημαίνει πως στο κυβερνητικό πρόγραμμα των πρώτων 50 ημερών του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπονται άμεσες δράσεις στην κατεύθυνση στήριξης των αγροτών.

Ο υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στη συνέχεια βρέθηκε στο κτίριο που στεγάζει τις υπηρεσίας του ΕΦΚΑ Πτολεμαϊδας, όπου είχε συναντήσεις με τη διεύθυνση και το προσωπικό. Εκεί ενημερώθηκε αναλυτικά για τις σημαντικές ελλείψεις που παρατηρούνται εδώ και μήνες σε αρκετούς τομείς και, μάλιστα, σε πλήρη αναντιστοιχία με το γεγονός πως ο ΕΦΚΑ Πτολεμαίδας είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος στην ελληνική περιφέρεια.

Ο Κώστας Πασσαλίδης, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «στα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ το ιδιωτικό χρέος έχει αυξηθεί κατά περίπου 40 δισ., τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια στην ελληνική οικονομία ανέρχονται πλέον σε 111 δισ. ευρώ., συνολικά, 4.200.000 πολίτες έχουν μη εξυπηρετούμενες οφειλές σε τράπεζες, funds, εφορία και ΕΦΚΑ», ενώ ξεκαθάρισε πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ δεσμεύεται για την επαναχορήγηση της 13ης σύνταξης και δεσμεύεται για την επιστροφή των αναδρομικών με βάση τις αποφάσεις της Ολομέλειας του ΣτΕ, για αντισυνταγματικές περικοπές σε επικουρικές και δώρα»


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments