Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΕκπαίδευσηΕπίσκεψη Πολωνών εκπαιδευτικών

Επίσκεψη Πολωνών εκπαιδευτικών

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Επίσκεψη Πολωνών εκπαιδευτικών

???? Επίσκεψη Πολωνών εκπαιδευτικών από το σχολείο Niepubliczna Szkoła Podstawowa św. św. Cyryla i Metodego w Białymstoku της πόλης Bialystok στο πλαίσιο Σχεδίου Κινητικότητας Erasmus με τίτλο „Mobilność klucz do sukcesu” (κωδικό 2021-1-PL01-KA122-SCH-000013916) και από το σχολείο Szkoła Podstawowa im. Jana Pawła II w Goniądzu στο πλαίσιο Σχεδίου Κινητικότητας Erasmus με τίτλο „Nauczyciele na start” (2021-1-PL01-KA122-SCH-000013908).

????Την Πέμπτη 04.05.2023 οι εκπαιδευτικοί των δυο σχολείων επισκέφτηκαν το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας. Κατά την επίσκεψή τους ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου, συνομίλησαν με τους εκπαιδευτικούς για θέματα διδασκαλίας και άλλα εκπαιδευτικά ζητήματα και παρακολούθησαν μαθήματα σε αίθουσες διδασκαλίας. Οι επισκέπτες παρακολούθησαν επίσης σύντομη μουσική παράσταση κατά την οποία μαθήτριες του σχολείου τραγούδησαν μουσικά κομμάτια μεγάλων συνθετών με τη συνοδεία πιάνου.

????Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο αρχοντικό Πούλκως και τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, τον αρχαιότερο σωζόμενο ναό της Σιάτιστας.

????Ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση και το προσωπικό του σχολείου για τη φιλοξενία τους και τη διάθεσή τους να μοιραστούν τις παιδαγωγικές προσεγγίσεις και εκπαιδευτικές πολιτικές τους με τους Πολωνούς συναδέλφους τους.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments