Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕξελίξειςΕκλογές 2023Η Έφη Μιχελάκη επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά της Κοζάνης όπου μίλησε με...

Η Έφη Μιχελάκη επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά της Κοζάνης όπου μίλησε με τους παραγωγούς αλλά και τους καταναλωτές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Η Έφη Μιχελάκη επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου 29 Απριλίου τη λαϊκή αγορά της Κοζάνης όπου μίλησε με τους παραγωγούς αλλά και τους καταναλωτές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι άνθρωποι ζουν μια καθημερινότητα η οποία μέρα με τη μέρα χειροτερεύει και πλέον τα περισσότερα νοικοκυριά βασανίζονται ακόμα και για την εξασφάλιση των βασικών αγαθών. Η πολιτική της κυβέρνησης οδήγησε τα τελευταία χρόνια τον κόσμο να ζει στην αβεβαιότητα. Στήριξη σε όλες τις κρίσεις που δέχθηκαμε αποτελούσαν τα κουπόνια.

“Η στήριξη παραγωγών και καταναλωτών είναι επιτακτική ανάγκη και πρέπει να επιτευχθεί με ένα πραγματικό πρόγραμμα ενίσχυσης των εισοδημάτων αλλά και με ένα αναπτυξιακό σχεδιασμό που θα εφαρμοστεί άμεσα” ανέφερε μεταξύ των άλλων η Έφη Μιχελάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο πρόγραμμα του αναφέρεται ξεκάθαρα στην ενίσχυση των εισοδημάτων τόσο των επαγγελματιών αλλά και των μισθωτών, των αγροτών, των συνταξιούχων και στην παραγωγική ανασυγκρότηση με στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της βιομηχανίας και των αγροτών.

#me_ti_nea_genia_gia_tin_ellada_tou_aurio

#pamemazi

#metinefi_ekloges2023


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments