Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνηΔέκα εκπαιδευτικούς από την Πολωνία συνοδευόμενες από την υπεύθυνη προώθησης του προγράμματος...

Δέκα εκπαιδευτικούς από την Πολωνία συνοδευόμενες από την υπεύθυνη προώθησης του προγράμματος Erasmus της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Δέκα εκπαιδευτικούς από την Πολωνία συνοδευόμενες από την υπεύθυνη προώθησης του προγράμματος Erasmus της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας,

Δέκα εκπαιδευτικούς από την Πολωνία συνοδευόμενες από την υπεύθυνη προώθησης του προγράμματος Erasmus της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, Ευαγγελία Τριανταφύλλου, υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας.

Οι εκπαιδευτικοί βρίσκονται στην περιοχή στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Κινητικότητας Εκπαιδευτικών Erasmus+ και θα συμμετέχουν ενεργά στις εκπαιδευτικές διαδικασίες σχολείων της περιοχής.

Ο κ. Μαλούτας ενημέρωσε τις εκπαιδευτικούς για το στόχο του Δήμου Κοζάνης για επίτευξη της κλιματικής ουδετερότητας μέχρι το 2030, ενώ οι ίδιες επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις πληροφορίες που τους έδωσε ο δήμαρχος Κοζάνης σχετικά με τα τοπικά προϊόντα της περιοχής (Κρόκος Κοζάνης, λεβάντα κ.ά.).

????Η συνάντηση έκλεισε με εθιμοτυπική ανταλλαγή δώρων.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments