enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

«Μόνο η ψήφος μας μπορεί να δώσει λύσεις, να κάνει τη φωνή μας ν’ ακουστεί»

«Μόνο η ψήφος μας μπορεί να δώσει λύσεις, να κάνει τη φωνή μας ν’ ακουστεί»

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

«Μόνο η ψήφος μας μπορεί να δώσει λύσεις, να κάνει τη φωνή μας ν’ ακουστεί»

«Μόνο η ψήφος μας μπορεί να δώσει λύσεις, να κάνει τη φωνή μας ν’ ακουστεί»

«Η Ακρινή είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πώς εξελίσσονται, δυστυχώς, τα πράγματα στη χώρα μας, με τους θεσμούς να βρίσκονται σε κρίση και τις δικαστικές αποφάσεις να μην γίνονται σεβαστές.

Ένα παράδειγμα που εξηγεί γιατί όλο και περισσότεροι πολίτες δεν εμπιστεύονται το πολιτικό σύστημα.

Δεν θα πρέπει όμως, σε καμιά περίπτωση, τέτοιου είδους δυσάρεστες για όλους μας εξελίξεις, όπως η ακύρωση της μετεγκατάστασης της Ακρινής από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, να οδηγεί τους πολίτες στο να μην ασκούν το δημοκρατικό δικαίωμα τους ψηφίζοντας στις εκλογές, καθώς αυτή είναι τελικά η μεγάλη μας δύναμη, εκεί είμαστε όλοι ίσοι. Γι’ αυτό μπορούμε με την ψήφο μας να επηρεάσουμε και να καθορίσουμε τις εξελίξεις.

Σήμερα, εδώ, μαζί με όλους εσάς τους κατοίκους της Ακρινής θέλω να υπογράψουμε ένα συμβόλαιο τιμής πως από την επομένη των εκλογών θα δώσουμε μέσα στη Βουλή και όπου αλλού χρειαστεί τον αγώνα για να πετύχουμε την πολιτική λύση που απαιτείται για να υλοποιηθεί η μετεγκατάσταση. Είναι μια μάχη που για μας στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και για μένα προσωπικά, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις. Η νίκη μας για την Ακρινή θα είναι μια νίκη για τη δημοκρατία.

Ξεκινώντας τον προεκλογικό μου αγώνα από εδώ ζητώ απ’ όλους εσάς, αλλά και απ’ όλους τους πολίτες του Νομού μας, ισχυρή εντολή για να δυναμώσει η φωνή μας και να ακούγεται καθαρά εκεί που πρέπει ν’ ακουστεί.»

Τα παραπάνω υπογράμμισε ο Πάρις Κουκουλόπουλος, υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης 20 Απριλίου, σε συγκέντρωση των κατοίκων της Ακρινής.

Στην ομιλία του στάθηκε ιδιαίτερα στα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ολόκληρη η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, προβλήματα που επιδεινώθηκαν σε μεγάλο βαθμό τις δύο τελευταίες τετραετίες που τη χώρα κυβέρνησαν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία.

Η Ακρινή αφορά όλη την Π.Ε. Κοζάνης

«Ό,τι είχαμε σχεδιάσει και δρομολογήσει τις μέρες που το ΠΑΣΟΚ βρισκόταν στην Κυβέρνηση πάγωσε, έμεινε στα αζήτητα ή καταργήθηκε επί των ημερών του κ. Τσίπρα και του κ. Μητσοτάκη», τόνισε ο κ. Κουκουλόπουλος. «Σχέδια και προγράμματα που έδιναν απαντήσεις σε όλα τα σημαντικά προβλήματα του τόπου και τον ξανάβαζαν σε αναπτυξιακή τροχιά ενισχύοντας όλους τους τομείς και δημιουργώντας νέες, καλύτερες, προοπτικές, φέρνοντας πλούτο στον τόπο, δεν εφαρμόσθηκαν ποτέ ενώ παραδόθηκαν τα περισσότερα απ’ αυτά σε προχωρημένη ετοιμότητα.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια χορτάσαμε από τα παχιά λόγια και τις παλαιοκομματικές πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ και είδαμε τον κ. Μητσοτάκη να μας εξαπατά αποκρύπτοντας προεκλογικά τις πραγματικές του προθέσεις, όπως συνέβη με την περίπτωση του λιγνίτη και τις δραματικές συνέπειες που υπάρχουν για την περιοχή μας.

Μια απ’ αυτές τις συνέπειες είναι και η ακύρωση της μετεγκατάστασης της Ακρινής, το οποίο δεν είναι ένα θέμα που αφορά μόνο εσάς, αλλά είναι ένα από τα κορυφαία θέματα για τον τόπο μας, για όλη την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα που ο τζίρος του θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και το μισό δισεκατομμύριο ευρώ, εξασφαλίζοντας δουλειά σε πάρα πολλούς κατοίκους της περιοχής μας που τα τελευταία χρόνια αναγκάστηκαν να αναζητήσουν την τύχη τους στο εξωτερικό.»


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed