Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνηΣυνολικά 6 αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές παρέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Δημοσίας Υγείας, Γιώργος Μαργαρίτης

Συνολικά 6 αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές παρέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Δημοσίας Υγείας, Γιώργος Μαργαρίτης

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Συνολικά 6 αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές παρέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Δημοσίας Υγείας, Γιώργος Μαργαρίτης

Συνολικά 6 αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές παρέδωσε σήμερα, 7 Απρίλιου 2023, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημοσίας Υγείας, Γιώργος Μαργαρίτης, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Κατερίνας Δαδαμόγια και του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Μενέλαου Μακρυγιάννη, σε εκπροσώπους συλλόγων φορέων σχολείων και Τοπικών Κοινοτήτων.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο του προγράμματος Απινiδωσης Δυτικής Μακεδονίας, «Θωμάς Γάκης» της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ο κ. Μαργαρίτης παρέδωσε 2 απιδινωτές στην ΕΠΣ Κοζάνης, 1 απιδινωτή στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Κοζάνης, και από 1 απιδινωτή στις Τοπικές Κοινότητες Λευκόβρυσης, Πλατανορεύματος και Κοίλων. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα παραδόθηκαν από την Αντιπεριφέρεια Υγείας απινιδωτές στο Τελωνείο Καστοριάς, στις Τοπικές Κοινότητες Ελάτης, Τρανοβάλτου και Μικροβάλτου και στο Δήμο Βελβεντού.

«Είναι ευχή όλων μας να μη χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν ποτέ» τόνισε σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Δημοσίας Υγείας Γιώργος Μαργαρίτης, σημειώνοντας παράλληλα την σπουδαιότητα ύπαρξης των απινιδωτών σε πολυσύχναστα μέρη όπως είναι τα σχολεία, σύλλογοι και Τοπικές Κοινότητες.

Η Περιφερειακή Αρχή αντιμετωπίζει τα ζητήματα της ασφάλειας και της προστασίας της υγείας με υπευθυνότητα και ξεκάθαρο όραμα με συνεχή αναβάθμιση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments