Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚοζάνηΔωρεά προπλάσματος στο Γ.Ν. Μαμάτσειο

Δωρεά προπλάσματος στο Γ.Ν. Μαμάτσειο

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Δωρεά προπλάσματος στο Γ.Ν. Μαμάτσειο

Σε προηγούμενη επίσκεψή μου στο Δημόσιο ΙΕΚ του Γ.Ν. Κοζάνης “Μαμάτσειο”, οι σπουδαστές του μου είχαν πει ότι ένα καινούργιο πρόπλασμα (πλαστικό ομοίωμα ενός ανθρώπου) θα τους επέτρεπε να κάνουν καλύτερα την πρακτική εξάσκησή τους και θα τους βοηθούσε στην εκμάθηση παροχής νοσηλευτικής φροντίδας στους ασθενείς.

Έτσι, πήρα την πρωτοβουλία να ζητήσω τη συνδρομή ενός μεγάλου ιατρικού κέντρου της χώρας, του Metropolitan General, η διοίκηση του οποίου ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα και τους ευχαριστώ θερμά γι’ αυτό.

Σε πρόσφατη επίσκεψή μου στις εγκαταστάσεις του ΔΙΕΚ, με χαρά διαπίστωσα την ικανοποίηση των ανθρώπων του για την παραλαβή του «βολικού ασθενή».

Στο ΔΙΕΚ του ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ γίνεται εξαιρετική δουλειά και αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτό στη Διοίκηση του Νοσοκομείου και στα στελέχη του, ιδίως στην προϊσταμένη Ανθούλα Κωστενίδου.

Η έκφραση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από τον ιδιωτικό τομέα είναι πάντα καλοδεχούμενη και σίγουρα μπορεί να βοηθήσει στην αναβάθμιση της λειτουργίας των δημοσίων δομών μας.

Προσωπικά, επαναλαμβάνω τη δέσμευσή μου απέναντι στους σπουδαστές, στους καθηγητές και στη διοίκηση του ΔΙΕΚ, να είμαι δίπλα τους και στα αλλά ζητήματα που συζητήσαμε.

Καλή επιτυχία!


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments