Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
changer z φράγμα περδίκκα , Εορδαίας
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΗ γούνα στο επίκεντρο της Ευρωπαϊκής πολιτικής – Εργαλεία ανάπτυξης και ενίσχυσης...

Η γούνα στο επίκεντρο της Ευρωπαϊκής πολιτικής – Εργαλεία ανάπτυξης και ενίσχυσης του εξωστρεφούς κλάδου

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Η γούνα στο επίκεντρο της Ευρωπαϊκής πολιτικής – Εργαλεία ανάπτυξης και ενίσχυσης του εξωστρεφούς κλάδου

γούνα

Συνέχεια επαφών από τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς “ο Προφήτης Ηλίας” μέσω τηλεδιάσκεψης με τους Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με πρωτοβουλία της Κας Αντωνίου Μαρίας.

Την Παρασκευή 29/1/2021 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη των φορέων της γούνας με τους Έλληνες Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, την κα Σπυράκη Μαρία και τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Μεϊμαράκη Ευάγγελο, με θέμα «Η γούνα στο επίκεντρο της Ευρωπαϊκής πολιτικής – Εργαλεία ανάπτυξης και ενίσχυσης του εξωστρεφούς κλάδου», με πρωτοβουλία της Διευθύντριας του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Κας Αντωνίου Μαρίας.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι φορείς της γούνας οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με τις εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τόσο σε ότι αφορά τα θέματα της ένδυσης, όσο και για τα ζητήματα της εκτροφής των γουνοφόρων ζώων.

Ειδικότερα, η Κα Σπυράκη με την ιδιότητά της ως μέλους της Επιτροπής Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας αναφέρθηκε διεξοδικά στις εξελίξεις της Κυκλικής Οικονομίας, όπου στο σύνολό των προτάσεών της προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενισχύει το οικολογικό προφίλ της γούνας και το σχεδόν μηδενικό περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου των Γουνοποιών Καστοριάς «ο Προφήτης Ηλίας» κ. Τσούκας Απόστολος αφού ευχαρίστησε τους Έλληνες Ευρωβουλευτές για το διαχρονικά έμπρακτο ενδιαφέρον και στήριξη στη γούνα, και με δεδομένο ότι η Κα Σπυράκη είναι Αντιπρόεδρος της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις σχέσεις με τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, ζήτησε τη συνδρομή της για τη στήριξη των εξαγωγών της γούνας διεθνώς αλλά και ειδικά για τις εξαγωγές προς Κίνα.

Διαβάστε περισσότερα νέα για τη Δυτική Μακεδονία εδώ


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations
CILIA KARTALI, PAPAZO & LEO

Most Popular

Άγιος Διονύσιος Κορησός Πολιτιστικές εκδηλώσεις 2024

Recent Comments