Παρασκευή, 26 Ιουνίου, 2026
Συνεργασία ΔΕΗ - νέο υλικό - myHomeOnline
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΗ Μαρία Αντωνίου στην 1η Γιορτή Κτηνοτροφίας στο χωριό Γράμμος Καστοριάς

Η Μαρία Αντωνίου στην 1η Γιορτή Κτηνοτροφίας στο χωριό Γράμμος Καστοριάς

Ακολουθήστε μας

17,772ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,726ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Η Μαρία Αντωνίου στην 1η Γιορτή Κτηνοτροφίας στο χωριό Γράμμος Καστοριάς

Στην 1η Γιορτή Κτηνοτροφίας, που πραγματοποιήθηκε στο χωριό Γράμμος παρουσία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χρήστου Κέλλα, βρέθηκε η Βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς Μαρία Αντωνίου.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν, επίσης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας  Γιώργος Αμανατίδης, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, οι Αντιπεριφερειάρχες της Π.Ε. Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, Αγροτικής Ανάπτυξης Πασχάλης Χαρούμενος, Π.Ε. Κοζάνης Κωνσταντίνος Βύζας,  Αντιπεριφερειάρχες της Π.Ε. Ηπείρου., η Προέδρος της Τοπικής Κοινότητας Γράμμου και εκπρόσωπος των κτηνοτρόφων Αλεξάνδρα Μάτσια, εκπρόσωποι Αρχών και φορέων και πλήθος κόσμου.

Όπως υπογράμμισε η κ. Αντωνίου, «η κτηνοτροφία αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης τόσο της οικονομίας της ακριτικής μας περιοχής όσο και όλης της χώρας. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εργάζονται, με την εφαρμογή στοχευμένων μέτρων, προς την κατεύθυνση της στήριξης της ελληνικής κτηνοτροφίας και των κτηνοτρόφων και της υιοθέτησης ενός νέου προτύπου οργάνωσης και λειτουργίας της, το οποίο να ικανοποιεί τις σύγχρονες κοινωνικές και οικονομικές απαιτήσεις και, ταυτόχρονα, να ανταποκρίνεται στον ευρωπαϊκό και διεθνή ανταγωνισμό».

«Ως βουλευτής Καστοριάς, θα είμαι πάντα δίπλα στους κτηνοτρόφους μας και θα αναδεικνύω τα κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει αυτός ο κλάδος της πρωτογενούς παραγωγής, αναζητώντας τις αποτελεσματικότερες λύσεις», τόνισε η Μαρία Αντωνίου.

Στη συνέχεια, η κ. Αντωνίου είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Ελληνικό Στρατιωτικό Φυλάκιο Γράμμου και να συνομιλήσει με τους αξιωματικούς υπηρεσίας και τους στρατευμένους νέους «που φυλάσσουν με σθένος τη συνοριογραμμή της χώρας μας», όπως δήλωσε.


Smombies: Η επικίνδυνη συνήθεια που έχει γίνει καθημερινότητα

Οι “smombies” είναι οι πεζοί που περπατούν με το βλέμμα κολλημένο στο κινητό, αγνοώντας δρόμους, διαβάσεις και κινδύνους γύρω τους. Ένα φαινόμενο που δείχνει πόσο πολύ έχει αλλάξει η σχέση μας με την οθόνη.

Doomscrolling: Το ατελείωτο σκρολάρισμα στις κακές ειδήσεις που μας εξαντλεί χωρίς να το καταλαβαίνουμε

Ανοίγουμε το κινητό για λίγα λεπτά και καταλήγουμε να σκρολάρουμε ασταμάτητα σε αρνητικές ειδήσεις. Τι είναι το doomscrolling, γιατί μας αγχώνει και πώς μπορούμε να το περιορίσουμε.

Νέα τέλη στα ακίνητα από το 2027; Παραδείγματα για τις πιθανές επιβαρύνσεις

Το σχέδιο νόμου για τον νέο Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης προβλέπει Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης υπέρ των δήμων και δυνατότητα επιβολής Τέλους Περιφερειακής Ανάπτυξης. Παραδείγματα για το τι μπορεί να σημαίνουν οι αλλαγές στην πράξη.

Εναλλακτική ψήφος στις αυτοδιοικητικές εκλογές: Πώς θα λειτουργήσει στην πράξη

Η εναλλακτική ψήφος είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προβλέψεις του νέου Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πώς θα φαίνεται στο ψηφοδέλτιο, πότε θα μετρά και τι σημαίνει δεύτερη προσμέτρηση στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Τέλος εποχής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές; Αλλάζει ο τρόπος εκλογής δημάρχων και περιφερειαρχών

Αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και περιφερειαρχών προβλέπει ο νέος Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση. Στο επίκεντρο βρίσκονται το 42% + 1 ψήφος, η δεύτερη προσμέτρηση, οι εναλλακτικές ψήφοι και η ηλεκτρονική ψήφος.

Η «Παγίδα του Θουκυδίδη»: Πώς μία θεωρία της Αρχαίας Ελλάδας βρέθηκε σήμερα στο επίκεντρο της παγκόσμιας γεωπολιτικής

Η «Παγίδα του Θουκυδίδη», μία θεωρία που γεννήθηκε στην Αρχαία Ελλάδα πριν από 25 αιώνες, βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο μετά τη σημερινή συνάντηση ΗΠΑ και Κίνας.

Μίλησε χωρίς άδεια. Και αυτό ήταν το πραγματικό πρόβλημα.

Μίλησε χωρίς άδεια. Και αυτό ήταν το πραγματικό πρόβλημα. Ένα βίντεο.Μερικά δάκρυα.Και μετά σιωπή. Όχι γιατί δεν ειπώθηκε κάτι σημαντικό.Αλλά γιατί ειπώθηκε… χωρίς άδεια. Γράφει ο Πέτρος...
lioliou sto rithmo tis limnis polikarpi kastorias
FIESTA VOIO 2026 | Το μεγαλύτερο μουσικό & κατασκηνωτικό φεστιβάλ της βορείου Ελλάδος επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά

Ακολουθήστε μας:

17,772ΥποστηρικτέςΚάντε Like
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Ημερολόγια 2025 για ομάδες σχολεία συλλόγους Newage Newamazingideas Γράμμου 6 Καστοριά Τηλ 2467081694

Recent Comments

newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Ημερολόγια 2025 για ομάδες σχολεία συλλόγους Newage Newamazingideas Γράμμου 6 Καστοριά Τηλ 2467081694

Recent Comments