Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΣυνάντηση Εργασίας για τη Διαχείριση της Λίμνης μεταξύ εκπροσώπων της ΠΕ Καστοριάς,...

Συνάντηση Εργασίας για τη Διαχείριση της Λίμνης μεταξύ εκπροσώπων της ΠΕ Καστοριάς, Δήμου Καστοριάς & στελεχών του ΟΦΥΠΕΚΑ.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Συνάντηση Εργασίας για τη Διαχείριση της Λίμνης μεταξύ εκπροσώπων της ΠΕ Καστοριάς, Δήμου Καστοριάς & στελεχών του ΟΦΥΠΕΚΑ.

Συνάντηση εργασίας με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024 μεταξύ εκπροσώπων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, του Δήμου Καστοριάς και στελεχών του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.) σχετικά με θέματα διαχείρισης της Λίμνης της Καστοριάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναπτύχθηκαν κοινά σημεία ενδιαφέροντος σχετικά με τη διαχείριση των ζητημάτων της Λίμνης, ένα εκ των οποίων αφορούσε και την υλοποίηση του προγράμματος καθαρισμού της εσωτερικής παραλίμνιας ζώνης από σκουπίδια και νεκρά υπολείμματα φυτικής ύλης. Παράλληλα, τέθηκαν θέματα παροχής υποστήριξης προς το νεοσύστατο Παράρτημα Καστοριάς του ΟΦΥΠΕΚΑ για την υλοποίηση περιβαλλοντικών δράσεων στην προστατευόμενη περιοχή της Λίμνης και συζητήθηκαν διάφορα διαδικαστικά θέματα αποσαφήνισης αρμοδιοτήτων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η υπεύθυνη της Μονάδας Διαχείρισης Προστατευόμενης Περιοχής της Λίμνης Λητώ Παπαδοπούλου, ο εκπρόσωπος του Παρατήματος Καστοριάς Γιάννης Θεοδωρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος  Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καστοριάς Διονύσης Λίτσκας, ο Περιβαλλοντολόγος του Δήμου Καστοριάς Στέργιος Γαργάλας, η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Καστοριάς Βασιλική Σιδηροπούλου, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος Π.Ε. Καστοριάς Σταύρος Παπαδόπουλος, ο Ιχθυολόγος της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Καστοριάς Παύλος Φίλος και υπηρεσιακά στελέχη.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments