Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΓια ακόμη μία χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία η λειτουργία περιπτέρου κυκλοφοριακής...

Για ακόμη μία χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία η λειτουργία περιπτέρου κυκλοφοριακής αγωγής  του Τμήματος Τροχαίας Καστοριάς.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Για ακόμη μία χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία η λειτουργία περιπτέρου κυκλοφοριακής αγωγής  του Τμήματος Τροχαίας Καστοριάς.

Για ακόμη μια χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία η λειτουργία περίπτερου κυκλοφοριακή αγωγής του Τμήματος Τροχαίας Καστοριάς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, στο πλαίσιο της 2ης Έκθεσης Ιστορικών Οχημάτων Καστοριάς, με τη συμμετοχή 60 περίπου οχημάτων, που πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 06 Ιουλίου 2024, στo δημοτικό χώρο στάθμευσης της πόλης της Καστοριά.

Πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι φορέων και αρχών της Καστοριάς, καθώς και μεγάλος αριθμός παιδιών συνοδευόμενα από τους  γονείς τους κατέκλυσαν το περίπτερο του Τμήματος Τροχαίας Καστοριάς.

Στους επισκέπτες του περίπτερου έγινε παρουσίαση, από καταρτισμένο προσωπικό, υλικοτεχνικού εξοπλισμού και συγκεκριμένα της ηλεκτρονικής συσκευής αλκοολομέτρησης (αλκοτέστ), της ηλεκτρονικής συσκευής μέτρησης ταχύτητας οχημάτων (radar) και του συστήματος τυποποιημένου εξοπλισμού για τον έλεγχο αναλογικών και ψηφιακών ταχογράφων οχημάτων, διανεμήθηκαν φυλλάδια για την οδική ασφάλεια, αλλά και για την κίνηση των Ελαφρών Προσωπικών Ηλεκτρικών Οχημάτων (Ε.Π.Η.Ο.). Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε έκθεση οχημάτων, περιπολικού, μοτοσυκλέτας και ποδηλάτων, ενημερώνοντας τους επισκέπτες για για τον τρόπο αστυνόμευσης της πόλης.

Σκοπός των δράσεων ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών που κινούνται στο οδικό δίκτυο, καθώς προτεραιότητα της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αφενός μεν η υιοθέτηση της οδικής ασφάλειας, αφετέρου δε η κατανόηση των λόγων θέσπισης κανόνων οδικής κυκλοφορίας, καθώς και η αναγκαιότητα όχι μόνον της τήρησής τους, αλλά και της εφαρμογής τους.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments