Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΕκατοντάδες ήταν τα παιδιά που επισκέφθηκαν το Φορητό Πλανητάριο που φιλοξένησε ο...

Εκατοντάδες ήταν τα παιδιά που επισκέφθηκαν το Φορητό Πλανητάριο που φιλοξένησε ο Δήμος Άργους Ορεστικού

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Μια μαγευτική βραδιά αστρονομίας στο Άργος Ορεστικό

Εκατοντάδες ήταν τα παιδιά που επισκέφθηκαν το Φορητό Πλανητάριο που φιλοξένησε ο Δήμος Άργους Ορεστικού

Μία μοναδική εμπειρία αστρονομικής παρατήρησης και εκπαίδευσης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, χθες το απόγευμα, όσοι παρευρέθηκαν στο Πάρκο Εθνικής Αντίστασης, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Άργους Ορεστικού.

Εκατοντάδες παιδιά μαζί με τους γονείς τους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν 12 διαφορετικές προβολές στο Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο «Planetarium Οn Τhe Go», μια ειδική ημιμόνιμη φορητή κατασκευή σταθερού θόλου που προσφέρει μοναδικές οπτικοακουστικές διδακτικές εμπειρίες.

Επί πέντε ώρες, μικροί και μεγάλοι ταξίδεψαν στο σύμπαν, μαθαίνοντας για τους πλανήτες, τα άστρα και τους γαλαξίες. Οι προβολές που ήταν κατάλληλες για όλες τις ηλικίες, γοήτευσαν και ενέπνευσαν τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι εξέφρασαν τον ενθουσιασμό και την ικανοποίησή τους για την πρωτοβουλία του Δήμου Άργους Ορεστικού.

Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις συνεχίζονται την Παρασκευή 12 Ιουλίου (ώρα 21:15), στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού με τη θεατρική παράσταση του ΔηΠεΘε Κοζάνης «Σκοτσέζικο Ντους».


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments