Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΈνταξη του Έργου «Βελτίωση της εισόδου και των υποδομών του Γηροκομείου Καστοριάς...

Ένταξη του Έργου «Βελτίωση της εισόδου και των υποδομών του Γηροκομείου Καστοριάς για τα ΑμεΑ», προϋπολογισμού 180.000,00 ευρώ.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ένταξη του Έργου «Βελτίωση της εισόδου και των υποδομών του Γηροκομείου Καστοριάς για τα ΑμεΑ», προϋπολογισμού 180.000,00 ευρώ.

Ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής Κοινωνίας και του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Καστοριάς πραγματοποιείται με την ένταξη του έργου «Βελτίωση της εισόδου και των υποδομών του Γηροκομείου Καστοριάς για τα ΑμεΑ», το οποίο ενέκρινε κατά τη συνεδρίασή της, την 01 Ιουλίου, η Περιφερειακή Επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 180.000,00 ευρώ που θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Οι εργασίες που προβλέπονται να γίνουν αφορούν :

  1. Aνακατασκευή της κεντρικής εισόδου του Γηροκομείου Καστοριάς επί της οδού Λαζάρου & Αθηνάς Ρίζου ώστε να βελτιωθεί η πρόσβαση των οχημάτων και να καταστεί ευκολότερη και ασφαλέστερη η διακομιδή των ασθενών.
  2. Κατασκευή ράμπας με προδιαγραφές ΑμεΑ για εύκολη πρόσβαση των ασθενών & των ΑμεΑ και διευθέτηση του περιβάλλοντος χώρου.
  3. Κατασκευή εξωτερικού γυάλινου ανελκυστήρα 2 στάσεων (σε μεταλλική προσθήκη) για άμεση πρόσβαση των ασθενών, του προσωπικού και των επισκεπτών στο ισόγειο και στον χώρο διαμονής των ηλικιωμένων που βρίσκεται στον 1ο όροφο του Γηροκομείου.
  4. Λοιπές οικοδομικές, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες εντός του κτιρίου σύμφωνα με της προδιαγραφές των κέντρων φροντίδας ηλικιωμένων και των ΑμεΑ, και που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, πλήρες σύστημα κλήσης προσωπικού, φωτιστικά κλινών, τροποποίηση / αλλαγή διαρρύθμισης των WC και πλήρης εξοπλισμός αυτών.

Με το πέρας των εργασιών θα βελτιωθεί η πρόσβαση των οχημάτων και του κοινού στο Γηροκομείο «Λαζάρου και Αθηνάς Ρίζου», ενώ στο πλαίσιο του έργου θα γίνουν όλες οι εργασίες ώστε να πληροί τις σύγχρονες προδιάγραφες που απαιτούνται για την λειτουργία των Κέντρων Φροντίδας Ηλικιωμένων, καθώς και τα ΑμεΑ. Τέλος, θα υπάρχει πλέον η  δυνατότητα να αποκτηθεί  άδεια λειτουργίας, η οποία είναι απαραίτητη για την ένταξη του σε χρηματοδοτικά προγράμματα.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments