Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΣτη συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη Κεραμέως, όπου...

Στη συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη Κεραμέως, όπου συζητήσαμε για όλα τα θέματα αρμοδιότητάς της που αφορούν τους συμπολίτες μου στην Καστοριά.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Στη συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη Κεραμέως @nkerameus , όπου συζητήσαμε για όλα τα θέματα αρμοδιότητάς της που αφορούν τους συμπολίτες μου στην Καστοριά.

👉 Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο καίριο ζήτημα της παράτασης της αναστολής πληρωμών και της καταβολής του δώρου Πάσχα στους εργαζόμενους του κλάδου της γουνοποιίας, που έχει υποστεί τις σοβαρές επιπτώσεις από τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία.

✅ Όπως με διαβεβαίωσε η κ. Κεραμέως, αντιλαμβανόμενη απόλυτα την αγωνία των εργαζόμενων στον κλάδο της γουνοποιίας που βρίσκονται σε ανεργία, το προσεχές διάστημα θα υπογράψει την παράταση της αναστολής των πληρωμών για το τρίμηνο Ιουλίου- Σεπτεμβρίου, ενώ παράλληλα θα υπογραφεί και η σχετική ΚΥΑ με το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και ΟΙκονομικών. Επίσης, μέχρι τις 15 Ιουλίου θα έχει καταβληθεί στους δικαιούχους και το δώρο του Πάσχα.

👉 Ως βουλευτής Καστοριάς, στέκομαι πάντα στο πλευρό των συμπολιτών μου και καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την προώθηση και την επίλυση όλων των θεμάτων που αφορούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των συμπολιτών μου, που διαμένουν στην Καστοριά, μια ακριτική περιοχή με αυξημένες ανάγκες και ιδιαιτερότητες.

Μαρία Αντωνίου


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments