Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΣυνάντηση με την ιδρύτρια της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης για την υποστήριξη των...

Συνάντηση με την ιδρύτρια της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης για την υποστήριξη των επιζώντων σεξουαλικής βίας

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Συνάντηση με την ιδρύτρια της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης για την υποστήριξη των επιζώντων σεξουαλικής βίας “The Survivors of Sexual Violence Advocacy Group” (SSVAG) Yael Sherer, είχε η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου ως Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής των Ελλήνων.

Η Μαρία Αντωνίου αναφέρει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι “η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή ασχολείται, μεταξύ άλλων, με τα ιδιαίτερα ευαίσθητα ζητήματα της ισότητας των ατόμων, του σεβασμού του αδήριτου δικαιώματος της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της προαγωγής προτάσεων καταπολέμησης των διακρίσεων. Η Ελλάδα είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με την τήρηση των αρχών του Διεθνούς Δικαίου, όπως αυτές διατυπώνονται από τον Ο.Η.Ε. και τον Οργανισμό Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ως χώρα με σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό, απόλυτα ευθυγραμμισμένη με την τήρηση των αρχών του Διεθνούς Δικαίου, η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα τις απόλυτα ειδεχθείς μορφές έμφυλης βίας, όπως η σεξουαλική κακοποίηση, και έχει αναπτύξει αυστηρές πολιτικές για την πάταξη του φαινομένου και τη στήριξη των θυμάτων”.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments