Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΣτην έκτακτη σύσκεψη με στόχο την αντιμετώπιση συμβάντων εμφάνισης αρκούδας σε περιοχές...

Στην έκτακτη σύσκεψη με στόχο την αντιμετώπιση συμβάντων εμφάνισης αρκούδας σε περιοχές αστικού ιστού, όπως το Δισπηλιό και η Κορησός Καστοριάς.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Στην έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσα στην πλατεία Κορησού με αντικείμενο το σχεδιασμό και το συντονισμό των ενεργειών όλων των αρμόδιων φορέων, με στόχο την από κοινού αντιμετώπιση των πρόσφατων, επειγόντων και με ιδιαίτερη συχνότητα συμβάντων εμφάνισης αρκούδας σε περιοχές αστικού ιστού, όπως το Δισπηλιό και η Κορησός Καστοριάς.

👉 Στη σύσκεψη κλήθηκαν και συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Πασχάλης Χαρούμενος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Πολιτικής Προστασίας Καστοριάς Διονύσης Λίτσκας, ο Διευθυντής Αστυνομίας Καστοριάς Νικόλαος Έξαρχος, ο Υποδιοικητής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς Χαράλαμπος Καρακίτσος, ο Διευθυντής Δασών Καστοριάς Θανάσης Ζυγούρας, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Κορησού Χαράλαμπος Καμπούρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Καστοριάς (Αγίων Αναργύρων) Χρήστος Κουζίνας, πρώην Βουλευτής Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας, στελέχη της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Καστοριάς και εκπρόσωποι- επιστήμονες της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης για την Άγρια Ζωή και τη Φύση “Καλλιστώ”.

@highlight

Maria Antoniou

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ

Πασχάλης Χαρούμενος

Δήμος Καστοριάς


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments