Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΣτις εργασίες της Διάσκεψης της Λισαβόνας

Στις εργασίες της Διάσκεψης της Λισαβόνας

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Στις εργασίες της Διάσκεψης της Λισαβόνας

Στις εργασίες της Διάσκεψης της Λισαβόνας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη με θέμα “Ασφάλεια στην Εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης”, συμμετέχει η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου μαζί με τον συνάδελφό της Θεόδωρο Καράογλου, ως μέλη της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση, εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων. Μαζί και η Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ και επικεφαλής της Κυπριακής Αντιπροσωπείας κ. Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Η Μαρία Αντωνίου, στην τοποθέτησή της στην Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης, επεσήμανε μεταξύ άλλων:

Είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι ο ΟΑΣΕ επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον αντίκτυπο της τεχνητής νοημοσύνης στην ελευθερία των Μ.Μ.Ε. Το 2021, δημοσιεύθηκε ένας πολιτικός οδηγός με τίτλο ‘Εστίαση στην Τεχνητή Νοημοσύνη και την Ελευθερία της Έκφρασης’, που περιέχει προτάσεις για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όταν η τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποιείται στην ανάπτυξη και διαχείριση διαδικτυακού περιεχομένου. Τον περασμένο Μάρτιο, η Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε. υιοθέτησε ψήφισμα με τίτλο “Εκμετάλλευση των ευκαιριών ασφαλών, ασφαλών και αξιόπιστων συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης για βιώσιμη ανάπτυξη”, που αποτελεί και την πρώτη απόφαση σε διεθνές επίπεδο για το ζήτημα της τεχνητής νοημοσύνης. Ως ελληνική αντιπροσωπεία, εκφράζουμε την ελπίδα ότι αυτό θα συμβάλει σε μελλοντικές συναφείς πρωτοβουλίες, σηματοδοτώντας την έναρξη διαλόγου μεταξύ των κρατών, της κοινωνίας των πολιτών, της ακαδημαϊκής κοινότητας, του κοινού και του ιδιωτικού τομέα, διαλόγου που η Ελλάδα καλωσορίζει και θα συμμετάσχει με κάθε διαθέσιμο μέσο και τρόπο.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments