Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΗ Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας...

Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει, με το Διοικητή Πύραρχο Ιωάννη Πλατή και τα στελέχη, όλα τα καίρια ζητήματα που τους απασχολούν, ενόψει και της αντιπυρικής περιόδου που ξεκίνησε στη χώρα μας.

Ήδη η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, από τους πρώτους μήνες της δεύτερης θητείας της, θέσπισε ως νόμους του κράτους την αναδιάρθρωση της Πολιτικής Προστασίας και την προμήθεια συνολικά 7 νέων πυροσβεστικών αεροσκαφών Canadair 515.

Η Μαρία Αντωνίου δήλωσε:

Ως βουλευτής Καστοριάς, θα συνεχίσω να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων, τόσο σε εξοπλισμό όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό, της ακριτικής μας Καστοριάς. Οφείλουμε ευγνωμοσύνη στους άνδρες και στις γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος που με αυταπάρνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, των περιουσιών και του φυσικού μας περιβάλλοντος”.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments