Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΈνα Σαββατοκύριακο πλούσιο σε σημαντικές εκδηλώσεις στην αγαπημένη μου Καστοριά

Ένα Σαββατοκύριακο πλούσιο σε σημαντικές εκδηλώσεις στην αγαπημένη μου Καστοριά

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Ένα Σαββατοκύριακο πλούσιο σε σημαντικές εκδηλώσεις στην αγαπημένη μου Καστοριά

Ένα Σαββατοκύριακο πλούσιο σε σημαντικές εκδηλώσεις στην αγαπημένη μου Καστοριά:

Στην Ημερίδα του Δήμου Άργους Ορεστικού με θέμα «Ισότητα- Ίσες Ευκαιρίες» για την ισότιμη συμμετοχή των γυναικών σε όλους τους τομείς της επαγγελματικής και κοινωνικής δραστηριότητας.

+6

Στην τελετή απονομής υποτροφιών του Ιδρύματος «Ηρακλής Καλλισθένης» σε έντεκα αριστεύσαντες αποφοίτους Λυκείων της Καστοριάς, παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. του Ιδρύματος Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλινίκου.

Στην εκδήλωση της Παπαδοπουλείου Βιβλιοθήκης Πενταβρύσου για την Παγκόσμια Ημέρα Μάνας, στο Πνευματικό Κέντρο Πενταβρύσου, όπου τιμήθηκε η προσφορά της μητέρας στον άνθρωπο και την κοινωνία.

Στην εκδήλωση του Προοδευτικού Συλλόγου Κυριών Καστοριάς «Μάνες με φτερά» για τις μητέρες με αναπηρία κι αυτές που μεγαλώνουν παιδιά με αναπηρία.

Στη θεατρική παράσταση «Η τελευταία ώρα» που διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Άργους Ορεστικού και τα Ποντιακά Σωματεία Ν. Καστοριάς, που αναφέρεται στον ξεριζωμό των Ποντίων από τα πατρώα εδάφη του Εύξεινου Πόντου και την προσφυγιά.

Στην εκδήλωση “… για τη ΜΑΜΑ που παλεύει με τα θεριά” του Συλλόγου Γυναικών Μεσοποταμίας, με τη συμμετοχή της παιδικής χορωδίας της Ιεράς Μητρόπολης Καστοριάς.

Μαρία Αντωνίου


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments