Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
88η ΔΕΘ
newage invitations newamazingideas Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης Γάμος Βάπτιση Πρωτόγερος Πέτρος Πρωτόγερου Κατερίνα 2467081694
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΤην Καστοριά επισκέφθηκε την Παρασκευή 11 Μαΐου ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδη...

Την Καστοριά επισκέφθηκε την Παρασκευή 11 Μαΐου ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδη εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Την Καστοριά επισκέφθηκε την Παρασκευή 11 Μαΐου ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδη εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, ο οποίος συνοδευότανε από τη Βουλευτή Καστοριάς Μαρία Αντωνίου. Μαζί τους και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Γιώργος Δάκης, Ανδρούλα (Άνδρη) Παράσχου και Λυδία-Αντωνία Τρακατέλλη.

Πραγματοποιήθηκαν, κατά σειρά, επισκέψεις στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, χώρο διοργάνωσης της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας κάθε χρόνο, όπου συζητήθηκαν με εκπροσώπους του κλάδου όλα τα τρέχοντα και καίρια ζητήματα, στην Αντιπεριφερεια Καστοριάς, όπου υπήρξε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Πασχάλη Χαρούμενο και περιφερειακούς συμβούλους, στην Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς, όπου υπήρξε συνάντηση με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Καλλίνικο, στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, για το οποίο στο νέο νόμο του Υπουργείου Υγείας που ψηφίστηκε πρόσφατα περιλαμβάνεται ειδική νομοθετική ρύθμιση για την επέκτασή του και τέλος στη Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς, όπου πραγματοποιήθηκε διευρυμένη σύσκεψη των μελών.

Η Μαρία Αντωνίου δήλωσε:

Σε λιγότερο από ένα μήνα, ψηφίζουμε για το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρώπη.Επιλέγουμε τη συνέχεια και τη σταθερότητα στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και στέλνουμε μήνυμα νίκης. Η φωνή της Ελλάδας θα παραμείνει ισχυρή μόνο μέσα από αξιόπιστες επιλογές προσώπων που ξέρουν να διεκδικούν στο Ευρωκοινοβούλιο. Κι όπως υπογραμμίζει και ο Πρωθυπουργος Κυριακος Μητσοτάκης, «η δεύτερη 4ετια είναι η περίοδος των μεγάλων αλλαγών που θα φέρουν ακόμα πιο κοντά την Ελλάδα στην τροχιά της Ευρώπης»”.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
newage luxury wedding invitations
newage luxury baptism invitations

Most Popular

Recent Comments