Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΣυνάντηση εργασίας με το Διοικητή της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α) Σπύρο Πρωτοψάλτη...

Συνάντηση εργασίας με το Διοικητή της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α) Σπύρο Πρωτοψάλτη πραγματοποίησε στην Αθήνα η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου.

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Συνάντηση εργασίας με το Διοικητή της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α) Σπύρο Πρωτοψάλτη πραγματοποίησε στην Αθήνα η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου. Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν όλα τα καίρια ζητήματα που αφορούν την αγορά εργασίας στην Καστοριά, καθώς και οι τρόποι αντιμετώπισης της ανεργίας.

Η Μαρία Αντωνίου δήλωσε:

Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής, καθώς -όπως με ενημέρωσε ο κ. Πρωτοψάλτης- ένα αίτημά μου γίνεται πραγματικότητα και το προσεχές διάστημα πρόκειται να υλοποιηθεί τομεακό πρόγραμμα απασχόλησης για την περιοχή μου, το οποίο θα αναπτυχθεί σε διάφορους θεματικούς άξονες και στο οποίο θα ενταχθούν διάφοροι φορείς. Με το Διοικητή της Δ.ΥΠ.Α. αναφερθήκαμε διεξοδικά στο σχεδιασμό και την εφαρμογή του συγκεκριμένου προγράμματος. Ως βουλευτής Καστοριάς, θα συνεχίσω την προσπάθεια που καταβάλλω για την αντιμετώπιση της ανεργίας και την ενίσχυση της απασχόλησης στον τόπο μου, μέσω των στοχευμένων δράσεων που βρίσκονται ψηλά στην προτεραιοποίηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του κυβερνητικού έργου. Στοίχημά μου, η μέγιστη αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού, μέσω της δημιουργίας καινούριων επαγγελματικών ευκαιριών, ώστε οι νέοι να παραμένουν και να δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην ακριτική μας περιοχή, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην οικονομική της ανάπτυξη”.


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments