Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΣυνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. "Ελληνικό Κτηματολόγιο"...

Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. “Ελληνικό Κτηματολόγιο” κι εκπρόσωπο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης -και αγαπητό φίλο- Στέλιο Σακαρέτσιο και τους συνεργάτες του

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. “Ελληνικό Κτηματολόγιο” κι εκπρόσωπο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης -και αγαπητό φίλο- Στέλιο Σακαρέτσιο Stelios Sakaretsios και τους συνεργάτες του, με τους οποίους είχαμε μια εποικοδομητική και γόνιμη συζήτηση για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του φορέα στην περιοχή της Καστοριάς και τη λειτουργία του τοπικού υποκαταστήματος.

🙏 Σε συνέχεια των συναντήσεων εργασίας που πραγματοποίησα με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης – κι εξαίρετο φίλο- Κωνσταντίνο Κυρανάκη Konstantinos Kyranakis και κατόπιν συντονισμένων ενεργειών, ενημερώθηκα από τον κ. Σακαρέτσιο για την έναρξη λειτουργίας του Υποκαταστήματος του Ελληνικού Κτηματολογίου στην Καστοριά, η οποία έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κουστούμι

👉 Παράλληλα, εξέθεσα στον Πρόεδρο τα προβλήματα υποστελέχωσης του Κτηματολογικού Γραφείου Καστοριάς, καθώς και τις χιλιάδες εκκρεμότητες που μεταφέρονται στο Κτηματολόγιο από το Υποθηκοφυλακείο, το οποίο καταργείται. Με ενημέρωσε για το σχέδιο υποστήριξης της Καστοριάς με τη συνδρομή νομικών από άλλα καταστήματα και την κεντρική υπηρεσία.

👉 Ταυτόχρονα, ζήτησα τη μετεγκατάσταση του Κτηματολογικού Γραφείου Καστοριάς σε νέο, μεγαλύτερο χώρο, με σύγχρονες προδιαγραφές, προκειμένου το στελεχιακό δυναμικό να εργάζεται σε καλύτερες συνθήκες αλλά και οι επαγγελματίες να έχουν ευκολότερη πρόσβαση στα αρχεία για την απαραίτητη έρευνά τους.

Μαρία Αντωνίου


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments