Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΣυμμετέχω, ως μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού για...

Συμμετέχω, ως μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Συμμετέχω, ως μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, στην Ετήσια Χειμερινή Ολομέλεια του Οργανισμού, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Βιέννη.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, αίθουσα σύνταξης και κείμενο

🗣️ Ως Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων για την Ισότητα, τη Νεολαία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, συμμετείχα στη συνεδρίαση της 3ης Επιτροπής για τη Δημοκρατία και τα Ανθρωπίνα Δικαιωμάτα, όπου τοποθετήθηκα σχετικά.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

💪 Από κοινού, ως Ελληνική Αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Δημήτρη Μαρκόπουλο, με τους συναδέλφους μου Θεόδωρο Καράογλου, Θανάση Παπαθανάση, Αγγελική Δεληκάρη και Γιώργο Νικητιάδη, διατυπώσαμε τις πάγιες θέσεις της Ελλάδας σχετικά με τον συνεχιζόμενο πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις του στην Ευρώπη, καθώς και σε άλλα εξαιρετικά κρίσιμα ζητήματα του ευρωπαϊκού χώρου, όπως την ασφάλεια, τη μετανάστευση, την τρομοκρατία, το Κυπριακό, τις διμερείς σχέσεις με την Τουρκία με αφορμή την έναρξη της νέας περιόδου διαλόγου.

🇬🇷 Η Ελλάδα ως ένα σύγχρονο κράτος δικαίου, ως η χώρα που γέννησε τη δημοκρατία και ως μέλος της ευρωπαϊκή οικογένειας, με γερά θεμέλια στις αξίες της ελευθερίας, του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της δικαιοσύνης και της διεθνούς νομιμότητας, θα στηρίζει πάντα τα διεθνώς αναγνωρισμένα δίκαια.

Μαρία Αντωνίου


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments