Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΣυνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Σε συνέχεια της δέσμευσής μου στον αγροτικό κόσμο της Καστοριάς και της συνάντησης εργασίας που είχαμε, πριν λίγες μέρες από κοινού με αντιπροσωπεία αγροτών της περιοχής μου, με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Διονύση Σταμενίτη, πραγματοποίησα σήμερα συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη Λευτέρης Αυγενάκης.

🚜 Η συγκεκριμένη συνάντηση είχε προγραμματιστεί να γίνει παρουσία των αγροτών της Καστοριάς, οι οποίοι, τελικά, αποφάσισαν να μη συμμετάσχουν λόγω των κινητοποιήσεών τους.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που μελετούν και το Οβάλ Γραφείο

📂 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρέδωσα στον Υπουργό κ. Αυγενάκη, φάκελο με τα αιτήματα των αγροτών και συζητήσαμε διεξοδικά τα προβλήματα της καστοριανής αγροτικής παραγωγής, που έχει υποστεί ζημίες τόσο από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, όσο και από τον αθέμιτο ανταγωνισμό προϊόντων υψηλής ποιότητας (προϊόντα Π.Ο.Π. και Π.Γ.Ε.) λόγω των “ελληνοποιήσεων”.

👉 Ως βουλευτής Καστοριάς, θα συνεχίσω να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια -πάντα στο πλαίσιο της στοχευμένης και σαφούς πολιτικής του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης- προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης των πλέον δυνατόν λύσεων στα μείζονα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγικοί κλάδοι της ακριτικής μας Καστοριάς.

Μαρία Αντωνίου


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments