enimerosou.gr

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας. Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη & Φλώρινα

Volley Kastorias - Κοπή Βασιλόπιτας 2024

Volley Kastorias – Κοπή Βασιλόπιτας 2024

Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

Volley Kastorias – Κοπή Βασιλόπιτας 2024

Με την έναρξη της νέας χρονιάς, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας του σωματείου μας σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον παρουσία της ευρύτερης οικογένειας του βόλεϊ, διοίκηση, αθλήτριες, γονείς/κηδεμόνες, φίλοι υποστηρικτές, δημιουργώντας μια πολύ ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα, τονίζοντας έτσι την σημασία και αξία της συλλογικότητας και της επικοινωνίας.

Η συστηματική αθλητική γυμναστική καλλιέργεια των αθλητριών/τών είναι κύριος σκοπός του σωματείου, αλλά εκδηλώσεις και δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα, είναι κινητήριος δύναμη για την ευαισθητοποίηση των νέων προς όφελός τους και του αγαπημένου τους αθλήματος.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς που στηρίζουν την ΑΠ Καστοριάς. Για την νέα αγωνιστική εμφάνιση των Κορασίδων ευχαριστούμε θερμά το Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ, καθώς και το διαγνωστικό εργαστήριο Καστοριάς ΙΑΝΩ που συνέβαλε στην απαραίτητη αθλητική ενδυμασία των αθλητριών.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα

Ευχαριστούμε τα εμπορικά καταστήματα της πόλης που στηρίζουν κάθε φορά τη λαχειοφόρο αγορά του συλλόγου με την προσφορά αξιόλογων δώρων.

Την ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Μασούτης Οικονομικά και Ελληνικά για τα πολύ γευστικά προϊόντα, προσφορά για την εκδήλωση.

Ευχαριστούμε το Cafe D’oro για την άψογη και ζεστή φιλοξενία.

Είναι σημαντικό οι νέοι να έχουν κοντά τους εκτός από την οικογένεια, ανθρώπους που στηρίζουν και νοιάζονται για την εξέλιξή τους, ανθρώπους σε όλα τα επίπεδα να βελτιώνουν την καθημερινότητά τους.

Ο ιερέας της Ι.Μ. Καστοριάς κ. Νικηφόρος και με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Καλλίνικου, ευλόγησε τη Βασιλόπιτα της Ακαδημίας Πετοσφαίρισης Καστοριάς.

“Τα παιδιά στον αθλητισμό σε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον” ήταν το μήνυμα από τον νέο αντιδήμαρχο Αθλητισμού Καστοριάς κ. Ευστάθιο Βασιλειάδη μεταφέροντας την συμπαράσταση και τις ευχές του Δημάρχου Καστοριάς κ. Ιωάννη Κορεντσίδη για μια όμορφη αγωνιστική χρονιά.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και πλήθος

Ευχαριστούμε για την στήριξη τον πρώην αντιδήμαρχο Αθλητισμού και νυν αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Αθανασίο Ρήμο.

Ευχές από τον αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτρη Σαββόπουλο.

Ευχαριστούμε τα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης, το Φούιτ, Μπέτσκας και το ράδιο Αντέννες για την εβδομαδιαία ενημερωτική αναφορά της αγωνιστικής δραστηριότητας των πρωταθλημάτων του σωματείου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Ερυθρό Σταυρό και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών για την ασφάλεια που μας προσφέρουν στους αγώνες με την παρουσία τους.

Στις τυχερές αθλήτριες που κέρδισαν το φλουρί από τα πέντε τμήματα της Ακαδημίας, ο σύλλογος πρόσφερε αθλητικά είδη του βόλεϊ.

Αξιόλογη και άψογη η συνεργασία των μελών του διοικητικού συμβουλίου που αποτελείται από τους: Δημήτρη Ζησιάδη, Αναστασία Υφαντίδου, Χρυσούλα Δοξάνη, Βασίλη Ανδρεόπουλο, Στράτο Ασμακίδη, Ελένη Παπαευαγγέλου καθώς και των προπονητών Γιούλα Φίλιου και Βαγγέλη Φωτόπουλο ο οποίος ήταν ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί για το 2024.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που επιλέγουν τον αθλητισμό και το άθλημα της Πετοσφαίρισης για την ενασχόλησή τους στον ελεύθερο χρόνο τους.

Με εκτίμηση η πρόεδρος της Ακαδημίας Πετοσφαίρισης Καστοριάς

Ελένη Ευαγγελίδου

… ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 2024…

Volley Kastorias


Ειδήσεις Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα

You may have missed